Dag 2 Tesselhuus

Vandaag begint zonnig en uiteraard met heerlijk ontbijt, Kees heeft weer verse broodjes gehaald. Carina wordt door ons gefeliciteerd met haar verjaardag. Gisteren nog slingers gemaakt van kranten. Wat blijkt, de jarige heeft zich vergist en is pas morgen jarig! Hilariteit alom. Morgen 7 juli dan vieren we het! (De versierde stoel wordt naar de zusterpost gebracht, alvast voor morgen)
Na de koffie met lekkers mogen we allemaal even mee op de duo fiets, een eclectische fiets gesponseerd door de Rabobank. De fiets wordt bestuurd door een persoon en de ander mag loos meetrappen en genieten. Het is erg leuk en ik doe dit samen met Boukje een van de vrijwilligers. Een hele leuke ervaring.
Tegen de lunch gaan we aan de wandel, richting Paal 17 door de bossen, duinen op naar het strand. Het is heerlijk weer, wel veel wind. Bij paal 17 eten we een patatje, ijsje en daarna gaan we genieten van uitzicht op terras met heerlijk drankje. Eind van de middag gaan we terug en  daar wacht ons weer een heerlijk 3 gangen diner. Het lijkt hier wel 5 sterren hotel! In de avond wordt een spelletje gedaan en  onder genot van hapje en drankje lekker gekletst. Er wordt tv gekeken en daarna gaat iedereen naar bed.

Klik op de foto voor grotere afbeelding, opent in nieuw scherm
Foto 1, 2 en 4 tm 9 de duo fiets ervaring
Foto 3 schaduw Johannes, die de foto’s nam
Foto 10 strand bij paal 17


Dit bericht is geplaatst in Vakantie Tesselhuus 2015. Bookmark de permalink.

Geef een reactie