Kuifje duikt de vijver in!

Vandaag redelijk op tijd uit bed, lijf blijft probleem moe en veel pijn in de gewrichten, maar goed we gaan er maar weer voor. Ik heb de dieren verzorgd, beetje schoon gemaakt in huis en ben zo blij want Sjoerd liet per sms weten dat hij veel eerder er weer is, heerlijk! Hij komt volgende week alweer ipv pas in november. Dat scheelt me zoveel werk en energie en ook pijn, helemaal blij.

Het nieuwe bestek komt binnen, erg luxe hoor in houten koffer met cijfersloten best grappig, hij is knalrood en ik ga die maar bewaren. alles afwassen, oude eruit schoonmaken en hoppa alles netjes. Meteen de kruidenkast uitgesopt en alles voorzien van nieuw etiketje en nu is het weer super netjes in de keuken, ben weer erg blij met mezelf.

Terwijl ik rustig aan de koffie zit en naar buiten kijk hoe Kuifje en Smockey zich samen verheerlijken aan de spreeuwen die hoog in de druivenstruik zitten, springt Kuifje hoog de lucht in en met en plons land die midden in de vijver, klimt er geïrriteerd uit en schud zich af. Smockey kijkt geschrokken toe en volgt Kuifje naar het huis. Hoe kan het toch dat de vijver lek is………..Nou ja Johannes werkt thuis en droogt Kuifje grotendeels af, het is nu net een poedel nat en veel krullen dat worden straks fijn weer klitten. het zijn Maine Coons en tja die vinden water prima  dat blijkt maar weer, Smockey loopt  gewoon de vijver in omdat het water in het midden lekkerder is dan aan de rand en Kuifje tja  die valt er wel vaker in. Nou ja het is wel grappig achteraf  en de spreeuwen eten onverstoord de laatste druiven uit de struik ha ha.

Twil smst want tja ze heeft net nieuw glasvezel van KPN en ongelofelijk alles wat fout of mis kan gaan gaat nu dus mis en dan  ook nog grote storing van KPN erover heen heb echt mat haar te doen. Dit is gewoon niet leuk meer en roept veel ergernis  op en dar zit niemand op te wachten. Sterkte ermee Twil en ik hoop dat alles nu snel is opgelost.

Verder ben ik bezig met allerlei dingenmeten en testen voor het Techpanel  van  Computertotaal. Ik vind het erg leuk en we zijn nu bij week 3 dat gaat over snelheid en dergelijke. Volgende week gaan we on demand testen en daar heb ik  ook zin in. Ik hou er van een kritische blik te werpen op zaken. Je kunt de testverslagen lezen bij Computer Totaal

Verder mijn dagelijkse dingen gedaan en de boodschappen kwamen, eten gekookt en lekker de avond voor de buis.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie