Jippie twee prijzen gewonnen!

Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam en maakte de boel lekker schoon, erg gezellig zoals altijd. Johannes werkte thuis. Ik deed mijn dingen dieren verzorgen, spelletje spelen, mail opruimen. Post wat via brievenbus op op bureau komt dan naar post la gaat moet daarna toch echt een keer naar de kast in de ordners dus dat maar eens gegaan, ik vind dat echt naar werk maar hoort er wel bij en is nu weer voor tijdje klaar. Ondertussen e3 was gedraaid en een andere gevouwen.  Dan even brief schrijven aan mijn broertje en ene brief om de container reiniging te stoppen. Samen lunchen en dan ga ik even post posten, langs de container om oud plastic in te leveren en door naar C1000 en dan langs de viskraam om gebakken kibbeling te halen en  4 Hollandse nieuwe haring, heerlijk vis dagje vandaag. We eten direct de kibbeling heerlijk. Ik krijg post en heb een leuke fleece deken gewonnen met nijlpaardknuffel, zo schattig.
Toen werd ik benaderd door iemand van het Nationaal Ouderenfonds, ze hebben gevraagd of ik een interview met foto reportage wil doen voor hun maandblad dat in oktober uitkomt en dat gaat natuurlijk over mijn  mutsjes actie en ik he ja gezegd en dus dinsdag bellen we met elkaar en gaan we alles inplannen. Ik rommel heir en daar nog wat en dan eten we en kijken lekker tv en ik brei er vrolijk op los, weer 7 mutsjes af.  Twil belde en was erg dankbaar en blij met de orchidee die ik haar liet bezorgen met mooi kaartje in verband met het overlijden van Angel, ik hoop dat ze nu ook 9 mooie jaren heeft met deze gave paars – witte orchidee, suc6 ermee. We bellen snel weer en we zullen aan jullie denken het weekend. Nog even wat spelen en mail doen en dan  net voor ik wil afsluiten en aan log begin krijg ik mail dat ik heb viskoffer twv 30 euro heb gewonnen, leuk ik doe erg veel mee en won eigenlijk niet veel , maar vandaag is het weer kicken ik heb 2 prijzen en een kwam totaal onverwacht op de mat.prijs-advertentieZo nu gaan we dan snel douchen en slapen, morgen geen afspraken en lekker weer.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie