Heerlijke kaas pakketpost!

Vanmorgen vroeg op en om 7 uur zat ik naast mijn bed heerlijk aan de koffie. Spelletje doen, prijsvragen bijwerken, mail lezen en dieren verzorgen. Was aangezet, opgeruimd en toen fysio. Het was lang geleden dus lekker  lopen en kletsen, knie, pols en heup nagekeken en tja oud nieuws allemaal overbelasting. Na fysio lekker samen geluncht en toen belde Moeke 2 nog even gezellig. Moeders kwam langs en had voor mij wol gekocht, zodat ik nog meer mutsjes kan breien, mijn voorraad wol slinkt hard. Moeders bedankt voor de mooie bollen wol.

mamma5bollen 22-8Moeders ging na wat lekkere ice cappuccino weer naar huis lekker op de fiets door de zon, ze heeft veel te doen, maar ik ben weer erg blij met de wol. Nog even lekker op de pc en toen kwam de post en ik wist dat er een kaas pakket aan kwam, ik mocht zelf dit keer kiezen. Maar ondanks dat was ik weer blij verras en wat een lekkere kaas allemaal weer, Bianca dank je wel! Ook zit er worst bij en een geweldige kaasschaaf. Ik ben er erg blij mee end at wordt smullen.
kaaspakket cadeau van Bianca S 22-8-2013
Toen eten uit de koelkast gehaald, restant chinees en dat was nu ook nodig alle bakjes eruit en alle kaas erin. Na het eten lekker tv gaan kijken al breiend. Twil belde nog even gezellig met haar zitten praten aan de telefoon.  Ondertussen aten wij heerlijk een toastje met roombrie hmmmm dat is zo lekker! Nog wat gerommeld en nu douchen en bedje in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Heerlijke kaas pakketpost!

  1. Marijke schreef:

    Wat lief van je moeder en wat geweldig van Bianca iedere keer zo’n superlekker en groot kaaspakket. Ziet er fantastisch uit, dat wordt smullen!

Geef een reactie