Weer een prijs

Vanmorgen lekker uitgeslapen en we gaan er echt een weekeinde van maken, dus niets afgesproken lekker rustig thuis. We sliepen lekker uit. Heerlijk weer met Nienke gebeld en lang zitten kletsen over van alles en nog wat. Dieren verzorgd, lekker genoten van koffie uiteraard op de pc spelletje gedaan en prijsvragen bijhouden. Ik wil weer meer winnen zodat ik meer kan schenken aan de kerk of voedselbank zoals ik al jaren doe. Dit jaar door alle omstandigheden te weinig meegedaan maar nu kom ik weer in ritme en op gang. Vandaag kreeg ik weer een mooie prijs binnen voor die  groep. Een Oral-B Walt Disney elektrische tandenborstel twv 45 euro. Helemaal blij.
9000000010993382_1
Verder wat gebreid en we hebben heerlijk veel tv gekeken allerlei films via ondemand en genoten van een bord patat. Ik ben moe en ga dus nu vroeg douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie