Heerlijk zonnig

Vandaag kwam ik langzaam op gang pas om half 11 uit bed, dan eerst veel koffie en langzaam de dieren verzorgen. Toen de regen stopte en de zon kwam toch maar aangekleed en even naar centrum geweest, moest pakje wegbrengen naar TNT. Even door de AH en toen weer door de zon terug, heerlijk.  Thuis zie je dan de  foto’s van rampzalig noodweer in het noorden pfff.  Nog wat gespeeld op pc, gerommeld in huis eten gekookt en prijsvragen gedaan. Ook weer netjes 2 mutsjes in elkaar gemaakt. Pols doet nog moeilijk dus we doen rustig aan we halen de 100 zo wie zo deze week wel….en dan zien we wel hoever we gaan komen  in de weg naar 200.  Lianno belde even gezellig gekletst end daarna met gesprek met zijn mentor. Twil gebeld en we denken aan je heel veel sterkte met Angel en we hopen dat we snel goed  nieuws krijgen of in ieder geval duidelijkheid voor jou en Angel.  Vroeg gaan douchen en nog wat tv gekeken nieuwsuur en knevel&brink is nu bezig. Nou zoals vaker weer een leuk plaatje als afsluiting……..en voor de goede orde op dit moment gaan er veel grapjes over de echtscheiding van D. Samsom rond, hieraan doe ik niet er zijn een vrouw en twee kleine kinderen in het spel die verder los staan van het  maatwerk van Diederik Samsom dus denk ook even aan hun, zij verdienen de kift en sarcasme niet!

Diederik Samsom & Mark Rutte we zijn zo blij met jullie twee en jullie afspraakjes onderling waarbij de oppositie buiten spel wordt gezet………ga zo door des te eerder valt dit Rotte 2 zaakje!
1148901_407367759383763_128182116_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie