Jippie ik heb de eerste 100 mutsjes af!

100

Vanmorgen vroeg op en om 7 uur naast mijn bed. Sjoerd kwam zoals altijd, maar zei nu meteen heb je gezien wat er met je groenbak is gebeurt? Nou nee dus ik naar buiten en  OMG dit is wat ik zag!
1148800_614470621921047_621926692_nNou dan heb ik a la minuut overal jeuk en snappen doe ik dit niet! De muur grond, auto overal zaten die  bewegende vliegenlarven en de groenbak was afgelopen woensdag geleegd en schoongemaakt en dus nog helemaal leeg, tenminste dat dachten we  maar in plaats van leeg was die bewoond en hoe!  Sjoerd heeft meteen emmers heet water er in gegooid en ik spoot de rest de goot in met tuinslang, van de  muur en auto. Maar koud water helpt niet  Glassex en allesreiniger ook niet en Sjoerd heeft de rest in de put laten gaan met tuinslang. Heel de dag ben ik steeds weer met gekookt water erheen gegaan om gericht de boel dood te maken en dat is wel gelukt. Wel ben ik heel benieuwd hoe schoon schoongemaakt is hier maar dat gaan we nu dus maar weer zelf doen en het abonnement wordt gestopt want dit vind ik niet fijn, das heel zacht uitgedrukt, heel de dag heb ik overal al jeuk bah. Goed ook met Sjoerd gekletst, koffie gedronken en ondertussen deed hij huisje. Ik heb de dieren gedaan, mail bijgewerkt, prijsvragen gedaan gewoon wat ik vaker doen. Twil belde nog even en vertelde me hoe het ervoor staat met Angel en wij denken aan je Twil en Angel en hopen snel op nog beter nieuws. Toen loempia’s gemaakt en lekker gegeten bij de tv, al breiend en vandaag jawel haalde ik dus precies het 100e mutsje! Ik ben helemaal trots,  kan nu al; geld vragen aan 4 sponsors dus helemaal blij dat is al 80 euro!  Nog wat tv gekeken en nu gaan we douchen en bed in morgen infuus dus goed uitgerust zijn. Speciaal voor Twil een mooi platje!
1098516_619063241467743_1855730470_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie