Gezellig in Utrecht met mooi weer

Vanmorgen weer om half 10 op gestaan, lekker ontbijt en toen dieren verzorgen. Daarna Nienke gebeld en op weg gegaan. Onderweg nog even een bloemetjes gehaald voor Nienke en het zonnetje kwam door. Heerlijk in de tuin gezeten bij hun en de jongens mochten een uurtje op tablets. Michel haalde verse broodjes bij de bakker lekkere lunch gehad dus. Na de lunch jongens skeelers aan en spullen mee op naar het plein, een plein bij de school waar Ilja op zit. Een mooi plein met veel mogelijkheden, watertappunt voor kids, grasveldjes en bandjes onder de bomenmassa en gewoon voor alle leeftijden iets. Wij kletsen terwijl de jongens lekker speelden.  Toen weer naar huis en Nienke maakte rijst, kerriekool  met schapen feta en watermeloen toe erg lekker gegeten. Na het eten moesten we gaan rijden en op naar Hoenderloo, Lianno op de groep gebrachte en  toen weer door naar Lelystad. Lekker aan de koffie en bijkomen ben best wel moe van alles wel nog even 2 mutsjes gebreid en nu ga ik lekker douchen en vroeg op bed.

Maar eerst nog even…. (sorry kan het niet laten)
946357_518168028261165_1962152392_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie