Leuke dag met Twil!

Vanmorgen op tijd op en Sjoerd kwam gezellig om 8 uur. Lekker kletsen en aan de koffie. Sjoerd doet de boel en Johannes werkt aan he verslag van ons gesprek en ik doe want andere zaken op de pc die ook moeten worden gedaan. De ochtend gaat dan snel voorbij en Twil komt dus wij gaan eerst naar pomp even sigaretten kopen en dan willen we door naar station, maar er komt  sms en Twil zit vast in Amsterdam Zuid, defecte trein. Wij gaan dan even snel naar de Intratuin nog  wat zakken stenen halen. Thuis aan de koffie en dan komt er weer bericht ze zit in de trein naar Almere en is dus stap verder en dan weten wij hoe laat ze er is, jammer hoor 2 uur later en dat is voor haar echt niet fijn. Bellen met elkaar lukte niet eens door de herrie op Amsterdam Zuid. Gelukkig is Twil er dan in onze auto en rijden we kletsend naar het restaurant Checkpoint Charlie op de dijk naar Enkhuizen. Daar gaan we gezellig buiten zitten en het is droog wel bewolkt en we eten lekker  Twil vegetarische spaghetti, Johannes varkenshaas saté en ik kroket met patat. We kletsen en na de lunch gaan we weer naar huis,. flinke bui op de dijk en ik erger me aan die mensen die toch even inhalen daar waar het niet mag en dan fijn in de regen zonder licht op jouw rijstrook rijden, maar ja die gekken blijven er altijd  en as het misgaat is het vaak een onschuldig iemand die de klos is. Goed thuis weer koffie en lekker verder kletsen en dan maak ik een broodje voor haar en dan brengt Johannes har naar de trein. We hadden het net over breien gehad voor goede doelen en ik zie nog komt vanzelf wel weer wat leuks en ze is nog niet weg en ik krijg een mail van de ASN Bank en het verzoek om te breien voor ouderen.
phpThumb_generated_thumbnailjpg
Klik op de afbeelding voor alle informatie en dat heb ik dus gedaan en het zag er leuk uit, dus verder gaan kijken en de breispullen gepakt en het is erg leuk en simpel en dus heb ik de eerste zes nu af.
998876_604635472904562_136027469_n 995946_604593092908800_1549952232_n.jpg
In de avond horen we gelukkig dat Twil een goede terug reis heeft gehad en veilig thuis is gekomen.  Ik bel nog even met moeders, we kijken nog wat tv en nu de hoogste tijd om te gaan slapen, morgen weer infuus en uiteraard gaan we verder met de mini-mutsjes.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie