Infuus dag

Vanmorgen stond ik pas lat op, Johannes was er al  uit en lekker bezig  met van alles. Ik bleef liggen tot half 11. Koffie en spelletje spelen op pc. Dieren verzorgd en de was aangedaan, opgeruimd en Johannes heeft nog wat in de tuin gerommeld. Ik heb de koffiemachine grondig gereinigd. Toen was het la weer tijd voor infuus, Jop kwam en we hebben gezellig samen seizoen 2 aflevering 1 tm 4 gekeken van Games of Thrones. Spannend en volgende week weer infuus en dan de rest van dit seizoen. we aten lekker chinees en alles ging prima en snel voorbij. Nog wat t v gekeken, het grofvuil aan de weg gezet en toen lekker gaan douchen. Ik heb last van mijn maag denk ik, het is net of eten verkeerd is gevallen, dus nog een beker warme melk en dan nu bedje snel in.

b68cc58f5fc111df82d2000b2f3ed30f copy

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie