WMO soap

Vandaag op tijd op tijdens de koffie en ontbijt het gesprek voorbereiden bij de gemeente. Nog even rustig wat eten en dan vertrekken we naar stadhuis voor het gesprek. Dan 2 uur later staan we weer buiten,  alles moet bezinken, nu nog meer vragen en geen antwoorden waar we iets mee kunnen. Ze gaat opnieuw alles nakijken, overleggen enzovoort, stomme is wel dat ik de feiten op papier heb aangeleverd op haar verzoek en zij aan het eind even leuk laat weten het gewoon niet gelezen te hebben. Het waren 2 A4 papiertjes enkelzijdig en na ruim 2 weken niet eens even de tijd nemen om er naar te kijken pff daar baal ik wel van, nu moest ik alles weer uitleggen en dat is toch zo vermoeiend. Ze neemt contact op en binnen 3 weken zij heeft nog een week vrij en ik wil  eigenlijk wel even rust van al die instanties en hun moeilijke gedoe. Toen even naar ZAM een bedrijf  die stenen en dergelijke verkoopt, door naar Intratuin, via Kwantum en toen naar de visboer maar die was al dicht dus uiteindelijk bij de AH Hollandse nieuwe gehaald. Thuis lekker genoten van de haring en na zitten praten over alles.  Nog wat tv gekeken,  op de pc gerommeld en toen begonnen samen een verslag te maken van het gesprek voor de wethouder, die dit niet wil ontvangen zei ze op twitter, ze wil eerst horen wat haar personeel vindt, mij best en het gaat uiteraard naar de advocaat. Lianno belde nog even gezellig en dan is de avond  snel om.
995138_604181309616645_2142317796_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie