Gezellig bij de oude buurtjes in de tuin!

Vanmorgen rond half 11 op en lekker onder de douche en zo blij want he tis inderdaad stuk koeler na het onweer. Vannacht ging het door tot bij half 4 met een paar flinke dreunen. Na de koffie en ontbijt gaan we naar de Intratuin ik ga met scootmobiel en Johannes wederom met de auto. Onderweg rij ik lang de dreef en groene strook en dan zie je dit……afval

Dit is op een verhoging langs fietspad, iemand heeft heir heerlijk genoten en de troep achter gelaten, helaas kon ik er niet bij komen met scootmobiel te stijl om tegen op te klimmen zeker zonder mijn rollator dus maar een foto genomen. Wel namen ze de moeite hun rotzooi blijkbaar in AH tas te stoppen maar opruimen nee dat mogen anderen doen, BAHBAH. Goed we komen thuis en zetten alles in garage drinken een kop koffie en gaan dan op naar de oude buurtjes van de Kustrif Ria en Herris. Het is lang geleden en heel gezellig met zijn allen in de tuin in het zonnetje, aan de koffie en lekkere dingen en bij kletsen. Eind van de middag gaan we weg en krijgen we een tas vol lekkers mee voor de dieren en een tas vol lekkers van de volkstuin voor ons, sla, komkommer, sperziebonen en dat wordt lekker smullen. Thuis gekomen drinken we wat en dan gaat Johannes verder met het stuk tuin rechts van terras, nieuwe graspollen erin, graniet erover en dan grote stenen om het af te ronden. Het ziet er super gaaf uit en we denken en hopen dat de katten hier dus niet langer meer hun behoefte zullen doen, want dat lijkt me niet fijn die zware stenen weg krabben, maar het is afwachten. De katten vinden het nieuwe gras erg lekker…zo laat de foto hieronder zien …Kuifje smult er van. Balken maken het geheel af en nu afwachten, maar ik vind het super leuk en Johannes dus ook.
28-7-2013En zie het resultaat  van Johannes werk nadat we hebben toegevoegd:
120 liter aarde, 20 grote stenen, 75 kilo graniet stukken, 2 balken hout, 5 nieuwe graspollen.

aanpassing tuin juli 2013
Toen eten bij de tv met de film Madagascar 3 erg flauw in het begin maar werd steeds leuker. Ook belde de mentor van Lianno nog en een dikke 1,5 uur gepraat goed gesprek en nu is het hoogste tijd voor laatste kop koffie en slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie