Eindelijk onweer en verkoeling

Lekker uitgeslapen, het is benauwd en we wachten op verkoeling. Rommelen in huis en op de pc, verzorgen de dieren en dan is er onweer. Heerlijk het koelt iets af. We vernieuwen het plakband  op het hout in de reptielen bak want spontaan kwamen die toch naar beneden met de led lampen, balen, maar nu hangen ze met nog beter plakband. Mooi we zijn benieuwd. We besluiten in de middag naar Intratuin te gaan, ik ga met scootmobiel en Johannes met de auto, zo hoeft hij mij niet te duwen in rolstoel en kan hij de kar duwen. We kopen 15 grote stenen en 2 rode gaspollen. We willen het stuk rechts naast terras aan pakken, want de katten gebruiken het als bak en dat vind ik niet fijn want de drollen rollen het terras op en ze maken de pollen gras steeds kapot. Dan gaan we weer naar huis. Eten wat en kijken even tv een filmpje. Het is nog steeds of juist weer benauwd. Nienke belt en komt spontaan op weg van Friesland naar Utrecht even pauze houden samen met Ilja, Lisa en Linda (vriendin Lisa). Het is half 10 als ze komen en we ploffen in de tuin neer en het is erg gezellig en kletsen en drinken wat en tegen half 12 gaan ze naar huis, op dat moment worden ze gebeld over erg slecht weer in Utrecht met veel onweer..dus weten we meteen wat ons te wachten staat.  Johannes ne ik ruimen op en daar komt het onweer aan…….Nienke laat weten dat ondanks alle stortbuien ze veilig thuis gekomen zijn gelukkig. Wij gaan nu slapen het is half 2 het dondert, flitst ne giet mooi morgen zal het weer lekker zomers weer zijn  20- 25 graden.De foto is genomen rond 1700 uur bij Intratuin in open deel, daar hebben we even zitten roken en kletsen bij de fontein in de schaduw.
971150_603122743055835_806128857_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie