Garage af en aub snel koeler weer!

Vanmorgen op tijd op, Sjoerd kwam om 8 uur en dan is het nog wel lekker, dan maakt hij de boel schoon en kletsen we wat. Johannes rommelt in huis en ik bij de pc. Het is nu nog te doen maar al snel loopt de temperatuur op en alle buien gaan aan ons voorbij, op een flinke bui na en dan komt er weer zon is de cirkel weer rond. Ik verlang naar Nederlandse temperaturen lekker 20-25 graden.  We maken samen het waterdeel van de kikkerbak schoon, deel van guppen verhuisd nu naar de grote guppenbak, anders zijn er teveel in dit water gebied.  Dan komt de kast de laatste en gaat Johannes direct aan de slag. Ik zit erbij en voel me weer overbodig, ik wil zo graag mee helpen maar niets ervan kan ik, alleen aan het eind stofzuigen. Ik denk wel mee en zit erbij maar fijn is anders. We krijgen kaartje van Nienke superleuk van af Schiermonnikoog e ze is niet zon kaart stuurder dus dat maakt het nog leuker. Eind van de middag met de diverse pauzes vanwege het benauwde weer zijn we toch helemaal klaar. Het is ruim en geordend geworden en nu ruimte genoeg voor scootmobiel en rolstoel. De oude boekenkast is eruit,  de stellingen naar achter gezet naast de kasten en dan op de achterwand de drie kasten, hoekje om stelling vriezer en dan gordijn met  dozen erachter en Lianno zijn fiets ervoor.  Trappen bij de kachel zo kunnen we er snel bij als we ze nodig hebben en ik kan overal bij en heen hobbelen, erg netjes al zeg ik het zelf. Toen lekker aan een kaasfondue begonnen en het werd steeds warmer binnen tot wel 28 graden en we keken naar onze serie World without end. Maar niet fijn dus alles open, ventilator aan en afzuiger en we zijn buiten gaan zitten, daar was he tlekker en werd het zelfs na een uur fris. Nu binnen zien af te kolen en dan straks proberen te slapen.
1078645_602683189766457_1784552493_o

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie