Garage kast nummer 2 staat nu ook!

Vanmorgen werd ik om half 11 wakker en Johannes was al druk in de garage, de tweede kast was er al om half 9 en al in elkaar dus. Samen koffie gedronken en toen verder in de garage. Ik zit erbij  geef mening maar veel doen kan ik uiteraard niet, alleen meedenken. Het is vies benauwd en langzaam in de loop van de middag wordt het iets beter. De advocaat van DAS belde over ons WMO soapje en was een gesprek van bijna 2 uur. Goed gesprek. Einde van de middag ga ik even naar het centrum en laat mijn ogen meten de sterkte is goed maar er is wel een achteruit gang, ingewikkeld gedoe maar advies is de oogarts onderzoek te laten doen. Ik heb moeite met focussen en zonder bril zie ik dus nu veel minder dan vorig jaar april, maar de sterkte komt wel op het zelfde neer. Goed even naar een winkel kaarten gehaald, nagellakje gekocht en een ordner, om de privacywet in op te bergen. Dat is 200 pagina’s maar nuttig om te hebben. Uiteraard mijn nagels voor het eerst zelf gelakt, 43 jaar  ach nooit te oud om iets te leren. Ik heb heel mijn leven nagels gebeten en waar een kunstgebit al niet goed voor is ha ha en de pijn ervoor daardoor bijt ik dus nu niet meer.
1071678_602242776477165_1659701934_o 1074191_602304489804327_747601462_o
Op weg naar huis spetterde het even en toen ik net binnen was een heftige bui met wat  geluid en flitsen en toen weer over en kwam de zon terug en werd het dus helemaal broeierig. Hopelijk morgen meer regen. Na wat eten zijn we verder gegaan met kasten inruimen tot  half 12 en de deur open en dat was heerlijk, het was toch afgekoeld. Daarna nog wat op pc, even tv en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie