Garage kast nummer 1 staat!

Vandaag is Hanneke jarig, gefeliciteerd en fijne dag!
Goed vanmorgen was ik al weer vroeg wakker. Heb heel goed en erg diep geslapen dat is fijn. Het is nog steeds droog gebleven in Lelystad en de temperatuur lag rond de 27 graden vanmiddag. Johannes heeft vandaag de oude planken uit de waskamer gehaald en van de oude garagekasten nieuwe gemaakt. Handig oude kasten vallen bijna uit elkaar maar het hout is nog goed dus planken voor van alles.  Dieren verzorgd, o de pc bezig geweest. Toen kwam eindelijk de koerier met de twee kasten, nummer een was ernstig beschadigd dus op naar nummer twee die was gelukkig heel en is in elkaar gezet, erg mooi. Uiteraard meteen gebeld en we krijgen vrijdag een nieuwe van hun en dan nemen ze de kapotte weer mee. Wij hadden heel toevallig net vanmorgen nog een derde besteld omdat we toch meer ruimte hadden dan we dachten. Dus kast 1 staat en kast 3 komt morgen en kast 2 wordt vrijdag vervangen dus  drie dagen wachten op de koerier. Johannes was dus hele de middag lekker bezig in garage, ik zat binnen benen omhoog want ja de hitte zorgt voor vocht in de voeten en die zijn inmiddels 2 keer zo dik en nog even en ik kan er niet meer op staan. Ze jeuken nu en doen heel erg zeer als je eraan komt, maar goed plastabletten, plas thee en hopen dat er morgen wel verkoeling komt, maar de voorspeling naar zomers weer 24-25 graden si as volgende week. Ik heb nog even gewerkt aan het fotoalbum morgen de laatste dingen en de puntjes op de i zetten en dan  bestellen met de gewonnen codes, ben erg benieuwd.
971705_601640759870700_863701028_nWe hadden niet veel trek in eten en dus nam Johannes lekker noedels en ik niets……..later een boterham. In de avond wat tv gekeken en toen heeft Johannes de kast ingeruimd, ik zat met de beentjes om hoog. I kijk uit naar morgen want  het ik heb iets besteld voor  terrarium (stekkerblokken) dus ik log in  bij mijn pakket  van PostNL zie ik daar dat er nog geen tijd is voor dat pakket maar het is verstuurd net als mijn 5 andere pakketten van dezelfde afzender die mij niets zegt…ben dus nu wel benieuwd wat dat is. Eerst dacht ik o foutje is een pakket, maar nee dat zijn allemaal anders track & trace codes. Heb de afzender gegoogled ken het bedrijf niet en zou dus ook niet begrijpen waarom ik dan 5 pakketten zou krijgen, maar goed we gaan het wel zien morgen. Maar ik ga er dus maar vanuit dat er nu even heel veel mis is met de site. Nu ga ik douchen en dan lekker bed in, benen in de lucht en hopen dat ik morgen  weer schoenen of pantoffels aan kan, want op dit moment past er niets en ik loop op eieren en waggel als eendje,  moet er zelf wel beetje om lachen ook al baal ik er enorm van.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie