Slechte nacht, goede dag.

Vannacht ging het mis…..ik sliep best lekker en werd opeens wakker met jawel hevige pijn dus uit bed, galstenen pijn. Ik besloot dit keer maar niets in te nemen en eens te kijken hoe lang dan een aanval aanhoud, nou dat heb ik geweten en gelukkig viel ik uiteindelijk weer in slaap. Toen ik half 9 wakker werd en opstond had ik geen pijn maar alleen een drukkend gevoel. Johannes zat al in de woonkamer aan de koffie met Sjoerd al kletsend. Daarna maakte Sjoerd in rustig tempo de boel schoon met veel kopjes koffie, het is dan wel zijn werk maar ik  vind het niet nodig met dit hete weer, dan doet hij maar even rustig aan. Zoals ik heb beloofd heir de foto van onze mooie bloeiende Yucca in de voortuin, gemaakt via mobiel en programma zet datum, plaats en temperatuur erin. Zie hier mooi he? Het zijn 11 hoge stelen vol bloemen.
946282_601119796589463_2021817407_n

Johannes ging rommelen met de planken van de oude kasten uit de garage en gebruikte die om een bak te maken op de terrariumstelling, daarin zitten alle stekkers, snoeren en blokken, tijdklokken en nu zie je dus niets meer van snoeren en dat is erg mooi. En de foto heironder kun je zien hoe dat eruit ziet, wij zijn zelf weer erg tevreden met het resultaat. Hiervoor zat er links boven en op het grijze kastje allemaal stekker blokken, snoeren en dat is nu weg.

943674_601175393250570_1296293014_nDe post kwam en bracht 2 mooie foto’s afgedrukt op aluminium (geborsteld [ribbeltje]) en in sepia kleur van onze katten, formaat 30 X 30 cm en die zijn erg mooi geworden. Ik heb deze codes via FB gekregen van konijnenberg.nl en zie het resultaat, ze komen boven de tv in de slaapkamer te hangen, onze kanjers!

preview_f2cb56003789f85c9afd2ce60dd31658         preview_8983a4c820fd23492812d7c39076967c
Deze gaan we dus zo snel mogelijk netjes ophangen in de slaapkamer, ben er zo blij mee. De dag vliegt om ik doe erg weinig, heb weinig energie en ben erg moe na de onrustige nacht, pijn vreet energie. Het is daarbij ook erg heet….nog even en dan gaan we terug (na het weekend) naar mijn zomerse temperaturen heerlijk 24-26 graden. In de avond lekker buiten gezeten en we hadden beide geen honger, dus maar wat soep gegeten. De voortuin gesproeid en zitten bedenken hoe en wat we nu precies met de tuin willen doen, stukje duidelijk aar de rest nog gen idee. Ook samen een film gekeken The man on the ledge, spannende film en via Film1 dit keer. De serie Game of Thrones gaan we met seizoen 2 beginnen als Jop er is voor infuus, daar is hij  ook en dan kunnen we samen kijken met zijn allen. Toen  zijn we begonnen om online bij de Hema een fotoboek te maken, ik heb codes gewonnen en mag nu 2 mooie boeken maken en de eerste zijn we samen aan begonnen en gaat over onze dieren. Het wordt een heel mooi boek. We hebben in verleden vaak van die miniboekjes gemaakt met de dieren, trouwen en andere onderwerpen maar dit wordt een heel groot boek en erg mooi. Ik heb morgenvroeg afspraak met  kringloopwinkel die komen goede spullen halen die wij niet meer gebruiken en dus moet ik er redelijk vroeg uit, maar dat is juist goed nu dan is het nog koel en kan ik ook wat doen, behalve vandaag dan maar ok.  Nu de hoogste tijd om te gaan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie