Donderdag bijna vakantie voor Johannes!

Vanmorgen laat wakker, knallende koppijn. Maar ja koppijn is een pilletje en weg met 20 minuten tenminste dan voel ik het niet meer. Even aan de koffie en rustig bijkomen en dan wat op de pc rommelen. Vervolgens ben ik met de scootmobiel gaan rijden, lekker langs het water buiten de wijk om naar Palazzo. Daar bezocht ik Praxis, Gamma en de Intratuin. Toen langs mijn oude school en tot mijn stomme verbazing lijkt het wel een werkkamp met al die zware hekwerken, ben er al lang niet geweest blijkbaar. Door naar de Gordiaan om daar nog even bij TC Tron te kijken en toen terug naar huis. Rondje van 11 km en met gisteren erbij (16,5) heb ik dus 27,5 km gereden en de accu niet tussendoor geladen en nog steeds maar 1 streepje weg dus dat is heel mooi. Ik zou met een accu lading 30-35 km moeten kunnen rijden en dat kan dus ook ruim volgens mij. Thuis de cavia hun nieuwe houten huis gegeven en nu geen bonje meer ieder zijn eigen hokje. Nog stukje tour gekeken de berg van de Nederlanders wilde ik niet missen, maar die steile afdaling langs die ravijnen brrr wordt ik erg misselijk van dus niet gekeken, gelukkig geen regen en ongelukken.  Dieren verzorgd en eten besteld we hadden zin in patatje met kroket heerlijk in de tuin genuttigd. Er belde een advocaat voor een van de twee zaken die ik bij rechtsbijstand heb neergelegd, was goed gesprek en ik ga nu even niet in op details, maar goed we hebben eerst ook nog gesprek op 29 juli. Na het eten de voortuin gesproeid en de planten ook weer blij. Vandaag zouden moeke 2 en moeders met mij naar beeld en geluid maar dat ging niet door moeders heeft flink de griep dus moet uitzieken en dat lijkt me toch echt niet fijn met dit warme weer, maar helaas  is het wel zo. Nog wat buiten gezeten, opgeruimd samen met Johannes en tv aan gehad. Nu tijd om te douchen en slapen. Morgen nog werken voor Johannes en dan 3 weken vrij!!!!

Tot slot erger ik me echt weer groen en geel aan bepaalde hondenbezitters, het is gewoon elk jaar hetzelfde en ook nu lees ik alweer verschillende ernstige gevallen van idioten die hun hond in afgesloten auto achter laten! Dus post ik het maar weer eens en hoop dat men het ooit leert. Voor politie en justitie  pak deze mensen nou toch eens keihard aan! Mensen hebben hersenen en die moeten ze gebruiken en zo niet sluiten we hun eens op in een auto in de zon en dan eens zien of men beter kan voelen dan luisteren!
1004062_553279878040881_1717913128_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie