Vakantie!

Vanmorgen vroeg op en Sjoerd kwam en maakte de boel schoon, kletsen en koffie horen er bij. Johannes werkt thuis laatste dag en dan 3 weken vakantie! Ik verzorg wat dieren rommel op de pc en dan gaat Sjoerd naar huis en ik naar de C1000 wat spullen halen voor het weekend, meteen langs de bakker aan de overkant voor verse croissants. Dan nar huis en ik heb wederom de verkeerde afslag, stom is dat ik krijg deze wijken niet goed opgeslagen, maar ja thuis komen doe ik wel en ik heb toch tijd genoeg en het is heerlijk weer dus maakt nu ook niet uit, maar als het frisser wordt nemen we navigatie mee. Thuis samen eten en dan is het tijd om Lianno te gaan en eenmaal daar is er een situatie en na een uur wachten moeten wij toch echt terug, Johannes moet werken heeft een vergadering en na een gesprek besluiten we dan ook dat Lianno op de groep blijft dit weekend. Dus weer terug naar huis zonder Lianno…we gingen om 11.45 uur weg en komen 14.45 uur thuis en tja dat voelt wel even onprettig maar ok. Johannes direct in vergadering en ik zorg voor koffie en dan de dieren. De post komt en brengt nieuwe voedseldieren dus de reptielen gevoerd en die zijn blij. De kikkers zijn blij en hebben weer een beetje kikkerdril neergelegd minder dan de vorige keer maar we zijn benieuwd. De middag gaat snel om en spontaan komen de moeders langs, moeders is gelukkig goed opgeknapt en komen even kopje koffie halen en spontaan nodig ik ze uit om even mee te eten, kaasfondue en dat gebeurt in de tuin heerlijk. Ze moesten wel snel na  het eten weg maar dat vind ik niet erg ze hadden afspraak met kapper. Het was gezellig moeders!
598419_599411790093597_2111167147_n

Na het eten nog even opgeruimd, in de tuin gezeten, wat tv gekeken en ik kreeg nog post binnen leuk 2 kaartjes voor tuin evenement in Barneveld Naar Buiten en die heb ik aan vrienden gegeven. Daarnaast won ik een kinder gezelschapsspel en dat is ook leuk , Lianno is er te oud voor denk ik het is voor 6+, maar komt wel weer goed terecht en anders in december naar de kerk of voedselbank voor hen die wel wat kunnen gebruiken.

309660_z_1

Nu nog even wat nieuws en dan gaan we douchen en bedje in……….

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie