Rondje Lelystad op scootmobiel, heerlijk!

Vanmorgen weer normale tijd op. Johannes werkt thuis. Ik wordt al op tijd gebeld door een medewerker van HelloFresh en krijg dus geen box, ik vind het geen fijn gesprek, ik maak me niet druk en  zeg dat ik het allemaal prima vind en hang op.  Daarna denk ik erover na en besluit mijn account op te heffen, heb er geen vertrouwen in 2 boxen besteld een met veel problemen ook  met het betalen en de tweede kwam nooit. Nu op Internet aan het kijken bij wie ik het nu ga proberen, er zijn er nog veel meer namelijk die dit doen.  Dan neem ik koffie en tja ga ik maar even op scootmobiel naar de C1000 in de wijk hierachter, moet toch eten  hebben. Wat een fijn personeel en ruime winkel, goed dat ik dat weet daar gaan we vaker heen. Wel reed ik heen goed in een keer en terug nam ik natuurlijk verkeerde afslag, ik moet nog goed leren hoe de wegen, straten hier lopen woon er pas 2 jaar en kom weinig aan die kant dus komt met de tijd wel goed. Zo niet dan rijd ik altijd wat extra want thuis komen doe ik toch wel. Thuis weer koffie, dieren verzorgen en lunchen. Johannes verteld dat er iemand belle van de gemeente en die belt nog een keer en dat blijkt de coördinator van de WMO afdeling te zijn. Nou dit is leuk na al het geode met gemeente was ik zo ….(geef het een naam) en heb ik op Twitter de wethouder van de VVD die hier verantwoordelijk is voor WMO laten weten dat zij verantwoordelijk is en dat ze kan uitzien naar post van advocaat op korte termijn. Die mevrouw was dus op haar vakantie toen ze dit gisteren las en heeft meteen iemand aangesproken en nu belde dus de coördinator WMO me zelf. Ik heb al paar gezegd dat ik die wilde spreken maar ja dat gebeurt niet zomaar, maar dus wel als je Twitter gebruikt LOL Gesprek staat gepland op 29 juli en nee dit houdt niet in dat ik nu de aanvraag advocaat stop we laten die gewoon doorlopen. Nu wachten we rustig af. Het is erg lekker weer en ik besluit wat te gaan rijden met scootmobiel, ik heb een taart gewonnen bij de Hema en die wil ik gaan halen en meteen even hallo zegge bij oude buurtjes Ria en Herris.  Dus op de scootmobiel naar Kustrif door de wijken en parkjes, heerlijk en lekker aan de koffie en bi gekletst en dat was super gezellig en doen we snel weer. Is goed te doen met scootmobiel en ik zag de voortuin van mijn oude huurhuisje en die is ongemoeid gebleven en staat nu vol in bloei zo mooi….kijk eens hoe mooi! Ik moest er gewoon even foto van maken.553398_598329113535198_1691024669_nToen ben ik naar centrum gegaan en bij de Hema een taart gehaald, een heerlijke Hazelnoot schuimtaart, eigenlijk was het appeltaart  maar die waren op en de jongen zei  welke andere van de bovenste plank zou je willen en ik koos mijn favoriet. Van het centrum reed ik in een keer goed naar huis en heen naar Ria en Herris ook, dus de weg zit er nu wel in. Mooie route langs de vaart, door de wijk met veel ganzen en ik genoot er van heerlijk, ben zo blij dat ik nu zelf een scootmobiel heb en eenmaal thuis heb ik 16,5 km gereden. Lekker stukje taart genomen en euh niet slim want het wilde niet echt met kunstgebit, lachwekkende situaties krijg je dan plakkend en toch wel stug ha ha. Nog wat op internet gedaan. En in de ochtend belde mijn moeder ze heeft griep dus ons geplande uitje naar Beeld en Geluid in Hilversum verzetten we een paar weken tot na de vakantie periode. Moeders in ieder geval beterschap. Eten gemaakt lekker aardappels, bloemkool en schnitzel. Met Johannes in de tuin zitten eten, plantjes erna gesproeid en  ook de voorzijde. Met Johannes samen de ramen gelapt, de ramen van terraria ook gedaan, schilderijen ik vind dat apparaat van karcher Window Vac echt gaaf, jammer genoeg wel redelijk snel leeg en lange laadtijd, maar ok blijft super handig ding. Nog wat tv gekeken en nu ga ik zo douchen en dan lekker slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie