WMO soap is nog niet tot einde gekomen helaas

Vannacht heel slecht geslapen, maar dat went dus ook heb ik gemerkt. Sjoerd kwam en dat was gezellig kletsen, huisje schoon en koffie uiteraard. Johannes werkte thuis. Dan verzorg ik de dieren en rommel op mijn pc en langzaam tikt de tijd weg naar mijn ultimatum van 12 uur. Rond 11 uur bel ik zelf maar even pfff van kastje naar de muur en dan gaat bij hun de hoorn erop, dus weer opnieuw en weer een meneer die wil dat ik alles kopieer zodat hij het kan bekijken, maar nee dat doen we dus niet weer, men heeft alles gehad en had dat maar aan mijn dossier moeten toevoegen. Einde van het gesprek dram tranen en boosheid verdriet alles tegelijk en dan belt de dame zelf toch maar ze was niet op vakantie Zij begrijpt me zegt dat ze net zo als ik zou denken als ze in mijn schoenen stond, ze kan alleen niets doen en slaat dan ook mijn aanbod van mijn kant af. Dan informeer ik toch bij haar nu nog even of mijn medische gegevens nu veilig zijn gesteld en het antwoord is nee. Nee want ze weten dat het fout gaat bij de gemeente maar er moet eerst overleg plaats vinden om een andere werkwijze te krijgen en tot die tijd gaan ze dus gewoon door met het verkeerd omgaan van medische gegevens bij aanvraag invaliden parkeerkaart. Gemeente Lelystad schend dus mijn privacy en ze kan er niets aan doen nou dat kan wel maar de wil is er dus gewoon niet. Ik beëindig het gesprek en bel de rechtsbijstand en vraag advocaat aan en leg mijn 2 zaken voor. Nu afwachten of er advocaat beschikbaar en bereid is en anders verder zoeken want dit wordt inmiddels een principe kwestie en ik wil dat de gemeente Lelystad netjes omgaat met oa mijn medische gegevens.  Als ik dat heb geregeld allemaal keert de rust in mijn weer, wat me niet dood maakt me sterker en ik zal uiteindelijk mijn gegevens  veilig stellen en ook aan de kaak stellen dat de gemeente me onrechtmatig mijn oude lift afnam, weggooide en me nu 4500 in rekening brengt voor de nieuwe lift. Omdat ik die lift in 2007 kreeg en met verhuizing in 2011 kwijt raakte ben ik in de tijd achteruit gegaan en heb ik dus nu bij lift een bidet, mijn aanbod aan gemeente was dus ok fouten maken we jullie betalen de lift en ik betaal het bidet helemaal of de hoge eigen bijdrage van CAK over het bidet, maar dat was niet akkoord. In mijn ogen een zeer redelijk aanbod maar niet dus. Ik vind het niet redelijk dat ik nu wederom een eigenbijdrage dien te betalen voor iets dat ik had en had mogen mee verhuizen wat mij is ontnomen , in 2011 wilde ik hem mee nemen mocht niet, overnemen mocht ook niet en nu ligt hij te rotten op vuilnisbelt en mag ik de kosten betalen nou dat vind ik dus echt niet normaal. Dan kan de mevrouw van gemeente zeggen ja maar nu zijn de bijdrages hoger ja zo wat als ik die lift nog had  had ik er ook geen nieuwe hoeven aanvragen of wel dan? Het is verspilling op en top! Dan zeggen ze ja er was niemand geschikt voor de woning we hebben hem maanden leeg laten staan…pardon gemeente ik heb de woning maanden leeg laten staan ik betaalde de huur 3 maanden langer in de hoop dat iemand kwam en niemand kwam dus toen ook de andere zaken zelf verwijderd en weggegeven aan mensen die het konden gebruiken en vijver afgebroken dus  3 weken later heeft de gemeente met de woningbouw de boel allemaal uit huis gehaald en weggegooid. Aangepaste keuken 3 jaar oud, lift 4 jaar oud, aangepaste badkamer, traplift  alles zo op de vuilstort. Terwijl de gemeente en de woningbouw beide mij hebben geweigerd het mee te nemen of over te nemen en bedankt want nu mag ik wel als dank  een tweede keer en nog hogere eigen bijdrage betalen omdat jullie fout en dom gehandeld hebben. Goed Twil gebeld en afgesproken om samen te gaan lunchen heb ik nu al zin in. Twil sterkte met Angel en we denken aan jullie beide. Nienke belde ook nog even gezellig,  Toen kwam de post en kreeg ik een mooie laptop tas, een freak Daan had die over en gaf hem zomaar aan mij en hij is zo geweldig mooi,ruim, veel vakken, mooie afbeeldingen erop waterbestendig, sterk nylon en  gewoon super gaaf. Daan super bedankt!
inadex index
Dan komt er nog een pakket en dat is iets waar ik lang over nagedacht heb en nu erg blij mee ben, een Karcher raamlap set  en die werkt super. Nu kan ik zonder al teveel moeite zittend de ramen doen en  beetje staand zolang ik niet hoef te bukken. Ik kan ook hoog maar dat is wel zwaar voor me, zittend op hoog laag stoel zelf nu groot deel ramen lappen. Ik zal natuurlijk altijd langzaam zijn en stukje voor stukje omdat ook de armkracht ernstig is afgenomen, maar ik kan het nu wel. Geen emmers en toestanden, geen lekkend water gewoon super snel en heerlijk.
20130716_185612 20130716_185626 20130716_19010420130716_194108  20130716_194213 20130716_194355
Kijk maar eens naar filmpje en zo gaat het dus echt

Toen eten gemaakt en gegeten en tussen door wat op de pc gerommeld en papieren in orde gemaakt voor advocaat en nu nog wat tv kijken. He tis heerlijk weer geweest en toen werd het benauwd en nu s het raar weer  drukkend en bewolkt.  Wel even de plantenbakken water gegeven en beetje in de tuin en de plantjes kunnen er morgen weer tegen aan. Albert bracht de boodschappen dus dat ook gedaan en de Hello Fresh box kwam niet dus maar om 22.30 uur gereageerd op FB en er is iets fout gegaan dus geen eten  voor de rest van de week, hoor morgen meer leuk is anders maar goed kan gebeuren nu dus maar snel douchen en slapen ben kei kapot.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie