Super goed begin weekend!

Vanmorgen slecht begin trouwens, na slechte nacht kon ik niet uit bed komen. Johannes werkte thuis en Sjoerd was er ook en ik merkte er weinig van iks liep eindelijk. Geen idee nog waarom ik zo raar voelde tot ik mijn medicatie wilde nemen, want hoe dom ook en ik begrijp er nog weinig vandaar heb 3 dagen achter elkaar de boel vergeten en ja dan wordt je beroerd. Maar goed nu innemen en dan komt het wel weer goed. Rustig de dag begonnen en pas laat gaan douchen en aankleden. Toen Johannes klaar was met werken zijn we naar reptiel winkel gegaan grond en eten halen voor dieren. Toen naar Intratuin om planten te halen voor in de Roodkeelanolis bak, die wordt vernieuwd nu. Nog even naar Praxis spullen halen om led lamp op te hangen en toen naar huis, lekker chinees besteld en wat tv kijken. Toen begonnen met de dieren vangen het is één man en drie dames, het ging sneller dan ik dacht. Ze zijn klein, extreem snel en happen en klemmen dan vast. Maar goed het ging vlekkeloos, dus bak leeghalen en schoonmaken, hout bewerken en in de bak maken en led lamp erop, een kleine 1,5 uur werk en klaar. Toen weer grond erin, echte planten en houtschors en zo mooi nu! De UV lamp gaat nu maar paar uur aan en in de zomer alleen de led lamp en dus sparen we de warmte lamp uit in de warme maanden en het is veel mooier belicht nu. We zijn beide erg trots. Twil mailde nog en ze was me voor want we wilden haar dit weekend bellen m een afspraak te maken, maar is goed Twil we gaan weer gezellig lunchen voor je verjaardag, heb er nu al zin in. De avond is nu wel om en wij gaan nog even wat drinken en genieten van de mooie bak en dan douchen en lekker slapen. Hier nog een foto van hoe de bak was met nep planten en hoe de bak nu is met echte planten en led licht. Klik voor vergroting op de foto

Anolis bak 2013 Anolis bak 2013

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie