Spontaan naar Utrecht op bezoek bij Nienke

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen. We zijn verder gegaan met de bakken van de reptielen nu hebben alle drie de grote bakken led lampen in hun bak en is het netjes afgewerkt, helemaal blij ermee. De roodkeelanolis is erg blij met zijn echte varen…kijk maar eens
043

We zijn ook nog even naar de Praxis gegaan en de Intratuin, op ons gemakje rond gereden en nog wat spullen gehaald om de lampen vast te zetten, de manier werkt dus nu de rest doen. Ook een meter gekocht waarop we kunnen lezen hoeveel water er is gesproeid, zo kunne we zien hoeveel vijver water er bv elke week bij moet en dat is deze keer 120 liter nu eens kijken volgende week. Er verdampt best veel bij groot open en ondiep oppervlak. Goed nog wat gerommeld op pc en lekker genoten van onze koffie soorten en toen lak voor we gingen eten Nienke gebeld of ze het leuk vond als we even kopje koffie kwamen drinken en dat was goed. Dus na het eten naar Utrecht gereden en meteen 2 stukken lekkere kaas voor hun meegenomen, de tablet zodat Ilja even zijn favoriete spel kon spelen, wat ze zelf niet hebben. Natuurlijk ook moeders oude laptop meegenomen en nu kan Nienke weer heerlijk spelletjes spelen op Facebook met ons. We dronken wat koffie in de tuin  en toen weer na 2 uurtjes naar huis, kort bondig maar erg gezellig. Ik vind het wel jammer dat we zover uit elkaar wonen anders deden we dit veel vaker. Thuis nog wat gespeeld op internet en gelachen om een foto die ik had gemaakt, want ik heb de Abraham Pop uitgekleed en nu si die kaal en klaar om voor Nienke der 50e te veranderen in Sarah Pop en dus namen we die mee in de auto en dat moet natuurlijk wel veilig dus in de gordel, zag er echt super uit.

1001482_596628630371913_1535398020_n

Nou zeg nou zelf veiligheid boven alles en deze zit toch leuk in de gordel ha ha. Goed nu ga ik douchen was drukke dag en ben op maar was ook leuke goede dag en ik zal dus lekker slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie