Bijna weekend!

Vanmorgen om half 10 opgestaan. Johannes werkt thuis en het gaat stukken beter met zijn rug, nog wel voorzichtig aan maar pijn is zo goed als weg. Ik verzorgde de dieren, rommelde op de pc. Moest wat zaken regelen met zorgverzekeraar maar dat ging weer niet zoals gedacht, je verzekerd je extra uitgebreid maar de regels zijn dat ook dus kan je nog niets declareren,  ongelofelijk irritant.  De bedragen die worden genoemde kan ik weinig mee, de lijst met kosten bestaat uit allemaal declaraties met nummers, maar geen lijst te krijgen wat die nummers nu inhouden dus voor de derde keer om alle specificaties gevraagd.  We zullen zien of ik ze nu wel ga krijgen, want voor mijn gevoel klopt er weinig van. Dan ook meteen voor de zoveelste keer gevraag dom mijn trouwnaam op de papieren te krijgen , ach ben er pas 6 jaar mee bezig maar nu gaat het toch gebeuren volgens deze meneer, maar dat heb ik al zo vaak gehoord nu. Goed nu dus wachten op de post. Dan lunch en lekker broodje gegeten en lachen ik kan nu brood afbijten, helemaal blij dat het steeds beter gaat. Met moeders aan de telefoon gezeten, gezellig. Zij heeft handig iets voor in de keuken aangeschaft en dat ga ik ook doen, kan ik snel en handig groente snijden, want mijn polsen kunnen dat niet echt meer aan. Later meer hier over. Tijd voor fysio deze invalster heeft even de dieren bekeken en toen zijn we gaan lopen, ging voor geen meter maar goed wilde toch stukje doen en werd uiteindelijk 650 meter. Ik ging al niet zo goed vandaag zakte twee keer door mijn knie en met lopen dus ook weer, dus 650 meter is toch prima resultaat. Dinsdag hopelijk het grotere rondje, het was nu ook al laat op de dag en dat merk ik ook, maar was dus al slecht heel de dag. Heb de koffiemachine een grote schoonmaak beurt gegeven en dan ben je ok een uurtje zoet, meer wachten en kijken dan actief iets doen. Lekker bloemkool gemaakt met rolladeschijf, dat laatste was tree taai maar de rest was heerlijk. Volgende week komt er weer kook box van HelloFresh dus dan gaan we weer uitgebreider koken, ik blij dat leuk vinden zolang mijn lijf meewerkt dan. Nienke belde ook nog even gezellig. In de avond wat tv gekeken en nog twee dozen met oud karton weggebracht en toen met Moeke 2 staan kletsen even. Ook vandaag na fysio et de buurvrouw staan kletsen en dat was zo’n beetje de dag en nu ga ik douchen en bed in.

9013-dont-wait-for-the-inspiration-be-the-inspiration_large

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie