Ik kan weer rijden op de scootmobiel!

Vanmorgen op tijd op, Johannes werkt thuis. Ik zit lekker achter de pc en wacht op de leverancier van de scoormobiel. Ik verzorg de dieren, doe mee aan prijsvragen , speel spelletje en rommel lekker de dag door. Dan is de scootmobiel er direct de verzekering om laten zetten en ik kan rijden. Moeders komt even langs en komt hem bekijken hij ziet er mooi uit en ik heb ook door hoe ik de rollator mee kan nemen. Lianno wil een tablet kopen en omdat hij de skelter nooit gebruikt doen we die van de hand, ik betaal hem een goed bedrag die er ook voor wordt gevraagd op marktplaats en dan regelt moeders dat een bekende uit de kerk die ook een zorgboederij heeft het hoort en die mag hem dan zo ophalen van mij, schenking voor die kinderen die wel wat extra’s kunnen gebruiken zeker nu er zo extreem bezuinigd wordt. Moeders blijft gezellig eten. Johannes stelt de led lampen nog even wat beter qua kleur af en dan is de dag al weer om. Moeders gaat naar huis en alle drie zijn we doodmoe, zal wel aan weer liggen. Johannes en ik praten nog even over de tuin, hoe we nu de andere kant gaan aanpakken rechts is mooi et vijver maar links pfffff maar we hebben leuke ideeën. Dan gaan we douchen en moeten de katten nog even naar binnen  Kuifje komt direct maar Smockey negeert ons, na dik een uur en geen kat te zien of horen ben ik het zat he tis nu al half 1 dus tuinslang aan en even spuiten en jawel daar is meneer Smockey nu komt hij  direct binnen ha ha vind mezelf erg slim, nu ga ik snel mijn bed ook in Johannes is al gegaan net en ik wilde nog even logje schrijven. Ik zal van het weekend eens mooie foto maken van de scootmobiel  ben er heel blij mee en trots op is  mijn eigendom en gekocht van deel geld dat ik kreeg voor Canta. Toch blijf ik van mening dat las je prijzen ziet van dit soort vervoershulpmiddelen dat die extreem hoog zijn…..nieuwwaarde 6000 euro!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie