Weekend met Lianno begint

Vanmorgen op tijd uit bed, Sjoerd kwam al om 9 uur en Johannes werkt weer gezellig thuis. Sjoerd en ik kletsen en drinken koffie en hij maakt huisje schoon. Er komt een bekende van mij van de kerk de skelter halen, die is voor zijn zorgboederij, we kletsen heel even. Dan krijg ik een envelop als dank, deze schenk ik hem terug voor de kerk, de skelter werd niet gebruikt en Lianno heeft zijn tab en de kinderen op de zorgboederij de skelter en ik een goed gevoel en de kerk nu een envelop voor de collecte. Ik draai een was en verzorg de dieren. Verder lekker gebreid heb weer een muts af nu maat kleiner en voor alle zekerheid maak ik meteen nog een maat kleiner, een van die twee zou de knul van mijn internet vriendin wel moeten passen. Dan vroege lunch en vervolgens gaan we Lianno halen. Lianno is erg vrolijk en kletst de hele weg over van alles. Thuis gekomen eerst samen wat drinken en afspraken maken. Dan jawel krijgt hij zijn zelf gekochte  tab een mini en erg leuk, hij is er lekker me bezig geweest. Dan is Johannes klaar met werken en gaan we even boodschappen doen, morgen gaan we BBQ en dus moesten we even wat spullen halen, Lianno winkelde gezellig mee en denkt zelfs mee aan zachte dingen voor mijn mond, want vlees zal niet gaan maar vis en gegrilde paprika of zo moet goed komen.  Ik neem snel nu de actie nog loopt 10 doosjes erubalans smeerkaas mee, zijn erg lang houdbaar en dan snel weer naar huis. De mannen eten pannenkoeken en ik spaghetti.  Na het eten ruimt Lianno alles op en zet de vaatwasser ook aan, helpt me met de volgende was en dan gaan we de laatste James Bond kijken, ik hou niet van James Bond films, maar Lianno wilde heel graag Skyfall zien dus gekeken. Was wel aardig eigenlijk niet zoveel van die echte bond acties dus was gezellig. Ondertussen lekker zitten breien en nu is dus de tweede muts bijna af, misschien de rest van wol even leuke sjaal erbij doen, maar dat zien we morgen wel weer. Na de film gaat Lianno naar bed en wij kletsen nog even en dan nu ook douchen en bed in. Bets belde nog even om te bedenken voor de kaart en bloemen die we lieten bezorgen ivm het laten inslapen van Amerito, de kat die van Johannes zijn moeder bij haar woonde.  Ze heeft hem laten cremeren en haalt de as later op en het is goed zo, de andere kat Bastisch laat weinig merken van het verlies, gelukkig en deze is natuurlijk ook na 20 jaar opeens alleen, maar heeft er dus zo te merken geen last van. Het was een heerlijke dag en we gaan aan de slag in de tuin dit weekend en de nieuwe led lampen voor de andere reptielen komen morgen dus ook die meten erin, Lianno liet weten met alles te willen helpen lief he? Zo welterusten en morgen gezond weer op.
1016553_592724457428997_944242047_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie