De week door midden

Vanmorgen vroeg op want we moesten om half 9 al bij de tandarts zijn. Johannes gebit prima alleen tandsteen, bij mij is het kunstgebit bijgewerkt, tandsteen weggehaald en ondergebit gereinigd dus alles weer tip top en mooi. Toen  ander soort mondwater halen, want deze maakt mijn mond en tong zwart, das minder. Johannes werkt verder rustig thuis. Ik krijg een mail dat morgen mijn scootmobiel geleverd wordt, spanend. Ik verzorg de dieren en rommel op de pc. De led lampen voor de kikkers komen binnen, mooi spul.  In de middag even gebeld met moeders en Lianno belde ons nog even gezellig. Vanavond aan de telefoon gezeten met Bets. Bets is een lieve vrouw en woonde naast de moeder van Johannes, tot de moeder van Johannes overleed. Bets heeft altijd veel gedaan voor zijn moeder en voor haar twee katten. Na het overlijden heeft ze de katten in huis genomen. Ze heeft de twee mannen nu al bijna 9 jaar weer in huis en de mannen zijn 20 jaar inmiddels. Amerito is erg ziek op dit moment en dus nam ze contact op en ook al eerder deze week , maar nu om te vertellen dat ze heeft besloten om morgen Amerito te laten inslapen, om (verder) lijden te voorkomen, het is goed zo. Knappe leeftijd 20 jaar en wij wensen Bets sterkte met het verlies, want dat is hoe dan ook altijd erg moeilijk na zo lang, je geliefde huisvriend te moeten laten gaan. Daarna Ina ook even gebeld hierover en gezellig bi gekletst. Toen si Johannes begonnen de controller te instaleren, wat een werk en hoe uitgebreid is dat zeg pffff je kan alle kleuren mengen en in percentages  aan en uit laten gaan zodat echt alles kan, ongelofelijk mooie techniek. De kap moet wel aangepast worden even om de lampen er net niet onder konden, maar dat komt goed. Ik ben ook weer een muts aan het breien op verzoek het model is goed, maar hi was te groot dus nu maatje kleiner en andere kleur zwart wordt deze. Ook Johannes geholpen met de led lampen.  Uiteraard tussendoor steeds nieuws over Egypte aan gehad en daar “wint” het volk weer en nu maar hopend at er andere uitslag komt bij volgende verkiezing want deze president die nu door leger is weggezet heeft ook veel voorstanders, we hopen op goede afloop voor het volk in zijn geheel.  Verder met moeders en Moeke2 een dagje uit gepland over 2 weken, ik heb er nu al zin in we gaan namelijk naar Beeld en geluid in Hilversum om de tentoonstelling over koningshuis te zien, helemaal klaar voor! Maar goed da tis dan pas en Johannes en ik gaan ook nog een keer samen naar Burgers Zoo en ook daar heb ik nu al zin in! Nu eerst maar eens slapen.

sorry kan het niet laten!

rutte_geen_hoop

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie