Toch liever Drum dan Samsom

Vanmorgen op tij dop en Johannes werkt thuis. Ik heb al vroeg fysiotherapie en we gaan lopen, he ts heerlijk weer en ik maak vooruitgang. We lopen bijna 700 meter! Het begon met (blauw) rondje speeltuin, toen 2 rondjes en toen groter blokje om de huizen (geel) en daarna bij de straat hiernaast eens buurten (groen) en vandaag heel groot blokje om de huizen, ik kan nu bijna naar de bushalte om mensen op te halen! Vandaag liepen we de rode route.

lopenMoe maar trots, en nu heeft Ilja vakantie dus de komende 3 weken wandel ik met vervangster 2 keer per week en ik hoop als Ilja terug is dat we dan rood en geel in een keer ku8nnen lopen. Ik ben in ieder geval erg trots op mezelf! Thuis bijkomen en aan de koffie en dan komt Sjoerd die was laat ivm tandarts afspraak, gezellig aan de koffie en ik geef hem de oude Nespresso mee met 2 kopjes van Nespresso en 6 doosjes om te proberen.  Verder krijgt hij wat droge worst uit Friesland want ik kan dat nog niet eten (kauwen). Moeders heeft ook een grote worst gekregen en 2 stukken kaas half oud en kruidnagel. Dus ik heb lekker gedeeld van het pakket van Bianca. Ik heb zelf vandaag voor het eerst kaas en wel de Italiaanse kruidenkaas op brood gedaan zo lekker! Verder dieren verzorgd, lekker op de computer bezig geweest.  Ik heb online een lading mest besteld die komt morgen en daarmee gaan we de tuin dit  weekend bemesten. Verder belde Nienke en gezellig zitten kletsen, ook belde de gezinsbegeleidster van Lianno en dat werd ook weer lang gesprek. Toen kwam Albert snel boodschappen opgeruimd en eten gemaakt. Bets belde, zij woonde naast de moeder van Johannes en heeft haar katten in huis genomen na het overlijden (9 jaar geleden) de katten zijn inmiddels 20 jaar! Een van de Katten is nu echt ziek en ze wilde overleggen en morgen horen we meer. De kat heeft extreem hoge bloeddruk en is natuurlijk gewoon ook echt oud, ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren, maar vrees dat voor haar groot verdriet te wachten staat. In de avond nog wat tv gekeken en er was weer eens niets op Film1 de betaal zender en nu baalde ik zo dat ik UPC belde en hun liet weten dat het abonnement stopt en dat ik toch maar een gelijkwaardig abonnement wil op de film/serie zender HBO. De meneer zei heel droog dat kan niet, want Film1 zit in uw pakket en is gratis…ik meteen mijn rekening na kijken en ja hoor die betaalde ik dus niet, dat is heel mooi dan nu maar een abonnement op HBO erbij en dat zal binnen 72 uur werken. Ik ben erg benieuwd er zijn veel films deze week die ik zo wie zo graag wil zien dus we kunnen weer genieten en dat is stukken prettiger thuis te doen dan in de bioscoop en dit is ook veel voordeliger. Nu ga ik Nieuwsuur kijken in bed en dan slapen.

 

993052_519561181442958_61489742_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie