Welkom in juli!

Vanmorgen normale tijd uit bed, Johannes werkt lekker thuis. Ik rommel in huis, doe de dieren en geniet van het mooie weer. Speel wat op de computer en dan lunchen we samen. Wat telefoontjes gedaan en in de middag kwam moeders. Ze bracht nieuwe wol mee en we kletsten gezellig en  we aten samen de restjes chinees van gisteren op. Lianno belde en we kletsten gezellig. Moeders heeft me verslaafd gekregen aan nieuw spel een zoek spel, ik hou daar helemaal niet van eenzijdig  maar deze is anders en erg leuk dus ik vermaak me prima en samen spelen we een deel van het spel. Dan gaat ze naar huis. Wij kijken nog wat tv en dan bed in, morgen weer vroeg op.  Mijn mond gaat goed kauwen wil steeds beter, alleen brood afbijten nou dat gaat dus mooi niet nu, dus snijden we het in blokjes. Langzaam aan probeer ik steeds nieuwe dingen. Ben erg blij en het is pas 12 dagen en ik heb geen pijn, wel 1 blaar. Maar ja die blaar verdwijnt wel weer en  zeker als de tandarts woensdag de boel weer bijwerkt.

182231_10151260485701305_1076059009_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie