Lekker weekend!

Vanmorgen lekker uitgeslapen na een goede nacht slapen. Om een uur of 10 stonden we op.  Lekker aan de koffie en heel gezellig belde Nienke. Tijdje zitten kletsen en toen dieren verzorgd. Wachtend op post want Lianno had gevraagd iets voor hem te regelen end at is geslaagd nu.  Johannes haalde even nieuwe zand voor 2 terrariums en vliegjes voor de kikkers. Wij gaan het houden van reptielen proberen op een meer duurzamer manier te doen, we hebben al regelaars die als de bak op temperatuur is de warmtebronnen uitschakelt tot het weer nodig om ze aan te doen en bij te warmen. Nu gaan we over van tl lamp bij kikkers naar led verlichting en ook bij 3 terrariums, Vandaag lang wikken en wegen daar toe besloten en het is iets duurder in aanschaf, maar veel beter voor  milieu en de rekening van stroomverbruik. Wel spannend hoor en ik kijk uit naar de post en dan gaan we het zien. Vandaag 2 terrariums  (Baardagamen & Luipaardgekko’s) helemaal leeggehaald en schoongemaakt en nieuw zand erin, nu alles fris en schoon. Staat weer super netjes. Cavia kooi schoon gemaakt en vijver ook weer bijgevuld. Dus lekker bezig geweest. Eten besteld lasagne en voor Johannes patat met loempia.  Lekker tv gekeken en de film Big year gezien die was erg leuk, toen de film Alleen maar nette mensen , maar die vond ik erg slecht en heb ik na half uur uit gedaan. Nog wat gerommeld op de pc, spelletje gedaan en nu gaan we douchen en bedje in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie