Heerlijke zondag

Vanmorgen lekker uitgeslapen en daarna aan de koffie! Vandaag is het de trouwdag van mijn vader en Yvonne, ze zouden 16 jaar getrouwd zijn. Ondanks dat mijn vader twee jaar geleden overleed (4-5-2011) denk ik er toch aan. Normaal zou ik bij Yvonne gaan koffie drinken, maar dat contact is verbroken (van haar kant). Het is ook de dag waarop we mijn vaders as verstrooide twee jaar gleden dus blijft altijd een speciale dag waarop de cirkel van mijn vaders leven rond en gesloten werd.
overlijden14Goed vandaag de dieren verzorgd, lekker de deur wee ropen want he tis mooi weer. Ik heb mijn game collectie van de spelcomputers uitgezocht, alle spelen weer in originele verpakking gedaan en netjes in de kast gezet, met daarvoor mijn Skylanders collectie aan poppetjes. Het staat erg netjes en is erg overzichtelijk. Nu tijd maken om te gaan spelen.  Toen met Johannes samen oude dozen va spullen opgeruimd, klein gemaakt en in de papierbak, zo dat scheelt boel troep.  Lekker aan de lunch samen en aan de lunch de garage in om daar alles op te ruimen en rangschikken. Allemaal dezelfde opberg kratten en dozen en dat staat erg netjes en overzichtelijk. Zo er gaat een heleboel troep de papierbak of container in en dat ruimt weer lekker op en de middag is dan zo om. Volgend weekend weer verder dan zijn de kasten aan de beurt. Lekker chinees besteld en ik eet dan alleen de bami met saus en Johannes nasi en het vlees en het smaakt ons prima na een dag hard bezig te zijn geweest. Nu koffie n lekker bij de tv en daarna douchen en bed in. Was een fijne dag ik voelde me weer goed, dat is even geleden maar ben al blij met deze dag. Morgen is het juli en hopelijk blijft nu het mooie weer hangen en krijgen we eindelijk veel dagen zon met temperaturen tussen 20-25 graden, zo zo lekker zijn.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie