Sjoerd is terug!

Vannacht heerlijk geslapen maar 1 keer wakker geweest, dat doet echt goed. Vanmorgen op tijd op en Johannes werkt thuis. Sjoerd komt weer, helaas door slecht weer hebben ze hun vakantie ingekort en is hij er ruim 2 weken eerder weer. Ik baal voor hun vanwege hun vakantie maar ben ook weer blij dat hij er is. Gezellig bij gepraat, koffie gedronken en uiteraard heerlijk schoon huisje. Ik verzorg de dieren, draai een wasje en rommel op de pc. Als ontbijt pak ik dan boterham zonder korst met smeerkaas end at was erg lekker, bij de lunch weer een boterham nu met korst, maar dat is wel pittig maar lukte ook. Helemaal blij en echt genoten van de boterham. Verder was het weer een frisse natte dag brrr nog even en de kachel moet weer aan. Dan kot het nieuws van de WAHJONG tjonge jonge ik zeg maar niets ………..maar nooit meer van mijn even een stem op PdvA! De dag vliegt om en als avondeten maak ik extra fijn gesneden kipfilet en dan met chicken tonight, en rijst, maar de kip krijg ik nog niet weg, dus neem ik alleen de rijst met saus en dat is ook goed. Ik ben allang blij dat het zo goed gaat met mijn mond en het herstel ervan. In de avond wat tv gekeken en een film, we bought a zoo en dat was een leuke film. Lianno belde nog even gezellgi en wilde weten hoe het met me ging en of eht weekend volgende week door gaat en ja hoor knul we halen je weer op en het gaat goed we kletsen gezellig en hij wil iets moois van zijn zakgeld kopen en heeft onze hulp nodig en die krijgt hij, later meer hierover. Het gaat goed en hij is erg vrolijk en dat doet ons erg goed. Nu is de dag om en hoogste tijd om te gaan slapen en lekker uitslapen morgen.

big-NL0404_5

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie