Postpakket dag

Vannacht goed geslapen, heerlijk! Op tijd op en Johannes vertrok naar Amsterdam. Ik rommelde in huis en op pc en het was vandaag de dag dat er weer van alles bezorgd moet worden. we kopen onze spullen voor dieren online groot in dat scheelt erg veel, maar dan heb je dus ook veel wat bezorgd moet worden.Vandaag kwamen er 8 balen hooi, 2 balen stro, 4 grote pakken houtvezel, 2 keer 15 kilo knaagdiervoer en dan kunnen we weer even vooruit. Verder heb ik een mini koelkast geruild en kreeg ik een design snijplank en een mooie plasmabal, zo gaaf! Hij is ruim 20 cm en mooi in het donker met paars licht. NEMO Productfoto

Bianca veraste ons ook weer met gaaf pakket kaas, slagroom, droge worst, dubbel dvd inhuldiging, oranje flesje met water, een stuiterbal met WA erin, onderzetters met koeien erop, oranje blikje de Ruijter, leuke breipatronen voor gave kindertruien met dieren dus die gaan we proberen is wel moeilijk, maar we doen ons best.
pakket Binaca 27-6Ook werden eindelijk de nieuwe badmatten bezorgd en die liggen al in de badkamer erg vrolijk al die lieve dolfijnen en andere zeedieren. Ondertussen bede ik even naar Twil om haar te bedanken voor de mooie bloemen en even te kletsen, was gezellig moest alleen abrupt ophangen omdat de monteur van de Nuon veel te vroeg kwam. De dak ventilator is nu vernieuwd en doet het weer super en zacht. Johannes kwam thuis en eten besteld voor hem en ik heb bruine bonensoep gegeten, de grote bonen krijg ik inmiddels gekauwd dus  dat was goed te doen, morgen eens wat brood proberen denk ik. In de avond lekker tv gekeken samen en he tis nu bijna  21.30 uur en ik ga me douchen en bed in, ben doodop. Morgen vroeg op maar das goed want Sjoerd komt weer, ben ik zo blij mee, ondanks dat ik het erg voor hun vindt dat ze korter weg zijn geweest dan de bedoeling was door zulk slecht weer.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie