Infuus & scootmobiel

Vannacht eindelijk redelijk goed geslapen, heerlijk tot half 10 wel veel wakker geweest maar meteen weer doorslapen. Toen in huis aan de rommel en op de pc. Ik moest wat zaken regelen en jawel ik heb vandaag een scootmobiel gekocht. De kleur weet ik niet hij is er in het rood en geel, maar das onbelangrijk, hij gaat 15 km per uur en is uit 2008 en als het goed is komt die volgende week. Dit is een trophy 6, de mijne heeft achter geen mand maar een rek om de rollator mee te kunnen nemen.

Trophy_6_3wiel_1Helemaal blij met mijn aanschaf en kan niet wachten tot die er is en ik kan gaan rijden. Omdat de rollator mee kan kan ik dan ook kleine stukjes lopen. Meer hierover als die er is. Toen ging de bel en wow! een heel mooi boeket, zoals hieronder is te zien van Twil, heel lief en heel erg bedankt voor dit opkikkertje! Toen snel eten en aan infuus. Dat ging allemaal soepel en snel. Uiteraard chinees eten en voor mij bami zonder de stukjes vlees en wel de sausjes en dat ging goed met eten en was ook lekker. Ik ben niet gek op brood maar ik zou graag nu een boterham weg kauwen. Eten door eigenlijk alleen happen en slikken vind ik niet echt fijn, maar zal niet lang meer nodig zijn dus beetje geduld hebben met mijn mond. Tenslotte heb ik nu pas 1 week mijn kunstklapper in.  Na infuus nog wat gerommeld en wat debat gekeken op politiek24 nu douchen en en in bed nog luisteren naar Nieuwsuur, Knevel en vd Brink en dan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie