Echt maandag

Vanmorgen om half 9 opgestaan en hoe moe ik ook was ik lag wakker tot half 4, mooi plafond, lieve katten maar geen slaap. Ik rommel wat in huis, doe de dieren en bel de tandarts kan in de middag erheen. Johannes werkt thuis. Speelde spelletje op FB en werkte in forum en vermaakte me rustig. Toen naar de tandarts, eerst even langs drogist ander mondwater halen en bakje voor gebit in te leggen in de nacht, geslaagd. Toen de tandarts die werkt gebit wat bij en we kletste even gezellig. Het blijven nare geluiden maar het is wel apart dat je ligt in de stoel en hij doet het achter e en nog krijg ik er kippenvel van brrr.  Goed voelt beter, de plek moet even herstellen maar alles gaat zeer voorspoedig zegt de tandarts. Het voelt beter nu dus daar zijn we blij om. Eenmaal thuis is Johannes weer gaan werken en moest de tijd even inhalen later dus werkte langer door. Tien belde Lianno en gezellig even gekletst en hij was vrolijk en wilde alles van mijn mond weten en vertelde trots over school waar hij heel goed doet nu. Wij zijn trots op hem. Toen naar de AH even aangepast eten halen, voordeel van niet kauwen is dat je dus smeerkaas en salade kan eten zonder brood en American Filet krijg ik toch vlees binnen. Toen eten en het was al laat dus daarna koffie douchen en wat tv en bed opzoeken. Morgen naar UMC spannend die uitslagen ben erg benieuwd.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Echt maandag

  1. anja schreef:

    Ik vond macaroni ook goed gaan en beet brood in de soep zodat je toch wat anders binnen kreeg.

Geef een reactie