Zeer slechte nacht, gezellige dag

Afgelopen nacht was echt drama, voor het eerst weer in bed dus hoop gedoe met beademing kreeg het masker niet goed sluitend, hij moet iets hoger anders drukt hij te hard op zere kaak.  Toen ik eenmaal lag kreeg ik allerlei  angstbeelden, en speeksel bleef maar komen en ik maar slikken en alles bij elkaar heb ik gespookt tot een uur of 4, maar viel wel in slaap uiteindelijk.  Om half 9 werd ik wakker met zere heup dus eruit gegaan, Johannes lekker laten liggen. Gebit in en weer iets vreemds het duurt even voor hij vast zuigt dus elke keer als ik mijn mond open deed plopte dat ding naar beneden, pfff na een uur hield dat gelukkig op, weer wat geleerd je moet hem dus  even langer aandrukken. Nooit gedacht dat er zoveel bij kwam kijken maar ok, ik leer er wel mee omgaan. Lekker een douche genomen en aan de heerlijke koffie. Johannes kwam er ook uit en moeders kwam langs. Ik zou even haar laptop  bijwerken ze heeft office aangeschaft en wat spellen, nou  office stond er zo op en die spellen mijn hemel zeg dat viel tegen maar goed bijna alles doet he top een na, natuurlijk haar favoriet dus we gaan hierover nog mailen met Big Fish, want ik heb hem daar gekocht en gedownload maar werken ho maar…….dus daar ga ik van de week mee aan de slag. Het was gezellig en Johannes maakte lunch voor ons gebakken ei met  paprika en kaas, voor mij een  gewoon gebakken ei, het duurde wel een half uur en met muizenhapjes verdween het ei. Ik eet erg weinig das niet goed dus morgen maar eens babyvoeding gaan halen dat is tenminste weg te krijgen en goed spul. Ik moet er rekening mee houden da tik nog wel een dag of 10 slecht kan kauwen dus  lossen we dat zo maar even op want vla en soep is ook niet alles. Morgen ook even tandarts bellen over een drukpunt, kijken of hij er iets aan kan en wil doen.  Heel de middag gezellig met moeders gekletst en toen ging ze door de stromende regen weer naar huis en ze was ondanks  alles erg tevreden.  Avond eten Johannes maakte patat met kip krokantjes en ik nam vla en bouillon. Lekker even gaan douchen en toen lekker voor de buis gezeten Nikita en Arrow. Nu hoogste tijd om te gaan slapen.

Clipboard01

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie