Positieve uitslagen

Vandaag is het ook de dag dat mijn zus jarig is, ze wordt 44. Ik zie haar la jaren niet meer, behalve op crematie vader. Maar ach dacht meld het toch even……..de eerste jaren stuurde ik nog een kaart, maar in de loop der jaren en dat is al 12 jaar zo wen je er aan en het is haar bewuste keuze blijkbaar. Ik laat het maar voor wat het is en besef dat ze nooit duidelijkheid zal geven waarom, maar ook dat is haar keuze. Zo over tot de orde van de dag nu. In de ochtend dieren verzorgd, gerommeld in huis en toen kwam moeders en gingen we samen naar het UMC. De zon scheen even buien zitten roken en kletsen, de winkeltjes door gekeken en toen naar boven en hij was snel en ik heb galstenen, maar dat hebben duizenden mensen en gezien ik nu de laatste tijd geen klachten heb is er geen noodzaak nu direct in te grijpen. Ik moet nu noteren wanneer en hoe zwaar de aanvallen zijn als ze er zijn en over 3 maanden terug komen. Mocht er na een aanval aanleiding zijn zal zijn advies dwingend zijn en zal de galblaas worden verwijderd. Blij en tevreden gingen we weer weg en maakt afspraak voor september. Omdat de terug tijd kort na aankomsttijd was diende de de taxi te wachten en konden wij dus direct weer naar huis, een uur eerder dan gepland. Nog weven nagepraat en Johannes was druk aan het werk thuis.  Moeders ging weer naar huis en ik vond het fijn dat ze mee was, bedankt moeders. Blij ngo wat gerommeld en toen samen met Johannes wat spullen ingepakt en klaar gemaakt de TNT haalt ze op en zal ze dan bij vrienden bezorgen, dat worden blije mensen het zin spullen die ik won en niet gebruik en nieuw stonden te staan en ik weet dat zij het graag wilden hebben dus nu krijgen ze het. Toen eten gemaakt  Johannes had een stoommaaltijd en ik lasagne en kauwen gaat iets beter dus nu we deeg opgegeten. Blij dat de mond zich zo goed hersteld. Na het eten samen wat opgeruimd en toen gaan douchen en nu ga ik tevreden naar bed. O ja er werd nog gebeld over mijn scootmobiel en morgen hoor ik meer en wanneer die kan komen. Wel heb ik afstand gedaan van garantie omdat ik hem uit andere provincie krijg en zij heir niet werken , het is dik 1,5 uur rijden dus als er iets zou zijn kunnen ze niet even langs komen voor service, dit inleveren leverde me een flinke korting op. Mijn ervaringen zijn dat ik eigenlijke al die 15 jaar dat ik er een had ooit 1 lekke band had en 2 keer nieuwe accu’s moet hebben beide dingen kan ik zelf regelen in de stad. Als ik hem in deze provincie bestel ben ik zo het dubbele kwijt dus ik heb er volle vertrouwen in en kijk erna uit. N echt slapen.

geldmoetrollen

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Positieve uitslagen

  1. twil schreef:

    kan het even niet laten: leuke gezellige en mooie springers gr tw

Geef een reactie