De kaakchirurg

Vanmorgen op tijd op wat koffie, want eten lukte niet. Taxi komt en Johannes en ik vertrekken naar UMC. Ruim op tijd dus eerst even roken, bloedprikken en dan koffie en broodje buiten voor we naar boven moeten. Onderweg even naar wc en tanden god poetsen en dan ben ik ook direct aan de beurt……praten en verdoving erin verschrikkelijk pijnlijk die spuiten maar goed zonder wordt het echt niets.  Het ging vlot en de chirurg was aardig en vertelde alles en nam de tijd, gaf ook aan assistente aan dat hij bepaalde. Ik bleef trouwen gewoon in mijn rolstoel liggen, dus wel plat maar dat ligt prima. Hij nam mijn hand en Johannes  hield mijn hand vast voor we begonnen en de chirurg sprak moet in eerste kies  en hoppa die brak al af en liet stukje wortel achter…eerst de rest eruit en als laatste dat stukje en dan moest dicht met 2 hechtingen. Ik heb hem geen moment onderbroken en bleef netjes stil met open mond liggen. Toen tijdelijke prothese erin en klaar…oude kiezen mee die wil ik natuurlijk straks zien. Beneden  op de taxi gewacht al rokend, verdoofde mond pfff maar ben zo blij dat het erop zit. Thuis wat mensen via sms ingelicht en op Facebook wat geschreven en daarna ben ik gaan slapen in mijn stoel. Nu is de verdoving uitgewerkt kauwen doet zeer dus laten we maar ik drink wat  bouillon en eet appelmoes en rabarber, uiteraard ook koffie. Ik ben gaan douchen en  mijn mond is doodmoe he tis erg wennen dat ding, maar goed ik heb geen pijn op dit moment en dat is al lang geleden, wel irritatie maar das normaal. NU ga ik op tijd slapen of ik in bed ga weet ik niet ik vind dat eng, ik wat moeite met slikken dat doet zeer omdat het gebit beeweegt. Maar goed slapen kan ook rustig een nacht of zo in de stoel geen probleem ik ben moe genoeg.

Ik ben erg blij dat Johannes erbij was dat doet echt wonderen bij mij!
Verder iedereen bedankt voor de steun via pb, mail, sms en alle andere manieren.

emo3

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar De kaakchirurg

  1. Marijke schreef:

    Fijn dat het goed gegaan is en weer achter de rug is….. X

Geef een reactie