Lekker even naar de stad geweest

Vanmorgen op tijd op, fysio afgebeld de stress en spanning viert hoogtij. Johannes werkt thuis en ik ga met de taxi naar centrum eerst de apotheek waar ik  bij twee balies moet zijn maar  dat mag met een nummertje…ja ja na bijna 1,5 uur wachten weigert dezelfde dame me recept in te nemen, bonje en dus weer een nieuw nummertje. Tussendoor snel naar boven naar de HA injectie halen en weer terug naar apotheek, nog niet aan de beurt discussie  en dan ben ik aan de beurt en krijg een hoop verwijten dat ik meer respect moet hebben want haar schoonzoon is net overleden en wordt vrijdag begraven….euh o ja  sorry maar hoe moet ik dat in hemelsnaam weten..nou de briefjes die hier hangen tja die hangen zo hoog of plat op hoge balie dat ik dia vanuit rolstoel niet eens zie. Ik zwijg dan maar wijselijk en laat haar de boel in orde maken, het is altijd puinhoop als men voor 10 uur besteld is het er na 16.00 uur en als je na 10 uur doet de dag erna, maar als deze mensen bij de afhaal balie komen gaan ze rustig alles bij elkaar zoeken en zijn ze echt lang bezig alles in orde te maken en dit wat ik nodig had ligt gewoon standaard in vak pakken en betalen en klaar. Ik betaal alles en ga naar buiten ben echt boos over het feit dat men mij respectloos noemt om redenen tja die ik niet kon weten dat zijn privé dingen als je dat zegt meld men dat die persoon ook hier werkte, nou ja kan wist ik ook niet sterkte hoor en succes mij zien jullie niet meer je bezorgd nu alles maar  gaat sneller en minder stress. Goed toen snel naar Harrels lekker met moeder en moeke 2 aan de koffie, lunch  laten we staan voor andere keer, ik krijg geen hap door mijn keel. We kletsen en dan even langs het gebouw van fysio om te plassen, enige plek in centrum met invaliden toilet. Lekker de action in en t pandje een handwerk naai winkel. Daarna taxi gebeld en die was er met 5 minuten en terug naar huis, duurde erg lang want men was het gras aan het maaien en alle auto’s stonden stil te wachten, tja een richtings weg en dan  dit hmmm typisch Lelystad. Thuis de eerste valium genomen en heerlijk geslapen daardoor in mijn stoel, dat is goed voor me en de middag is dan om. Eten wat ne het is heerlijk warm en wordt nu wat benauwder maar alle sis beter dan kou. De spanning voor morgen stijgt…..we gaan het allemaal merken.  Nu vroeg naar bed met valium wordt je lekker kalm van en op naar morgen een nieuw begin.

a book

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie