De film Pay It Forward blijft mooi

Maandag 29 Maart
Vandaag vroeg opgestaan en Johannes sms’te al vroeg en belde daarna ook nog heel even, dat was prettig.
Rond half 9 stond de monteur voor de deur voor de halfjaarlijkse controle van mijn beademingsapparaat.
Niet veel later kwam de voogd van Lianno voor een gesprek langs, dit gesprek ging goed.
Ik verzorgde de dieren, deed mijn huisje en had wat telefoontjes te doen, San gesproken en dat was een goed gesprek en ook Twil ha dik nog aan de lijn ook een goed gesprek.
Ik kan nu echt niet veel langer meer wachten op dat spel, Twil is al bijna door de eerste fase heen, ha ha knap werk Twil.
In de middag keek ik naar mijn soaps en deed erg veel aan prijsvragen invullen en het forum bijwerken, is einde van de maand dus dan is er extra veel te doen.
Ik maakte avond eten en at gezellig bij de tv terwijl ik naar een film keek die ik al eerder heb gezien maar gewoon erg mooi vind, het is de film Pay it Forward en ik kan er geen genoeg van krijgen.
Johannes belde nog even aan het eind van zijn werkdag en heeft het druk en heeft gisteren door het centrum van Boedapest gelopen met zijn collega’s en ging vanavond met zijn allen eten en gezellig wat drinken, morgen vliegt hij terug.
Ik heb nog even zitten lezen in mijn boek en ben nog steeds onder de indruk van het boek, het is een tragisch verhaal maar zo mooi op papier gezet.
Het is nu bijna 21:00 uur en ik ga douchen en dan bed in, douchen kost me wat meer tijd alleen maar lukt gelukkig prima en morgen is het dinsdag dus ook dan weer op tijd op.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

3 reacties op De film Pay It Forward blijft mooi

  1. San schreef:

    Het was fijn om je te spreken. Gelukkig komt Jo vandaag weer thuis.

  2. nicole schreef:

    heerlijk als hij weer thuis komt :-))))

  3. Barbera schreef:

    O ja, dat is zeker een mooie film. Eentje die je ook zeker niet snel weer vergeet

Geef een reactie