Stille zondag

Zondag 28 Maart
Het was alsof het ren Lianno weekend was, want de wekker ging om 8 uur al, alleen dit keer niet voor Lianno.
Johannes gaat op zakenreis naar Boedapest in Hongarije en moest vroeg weg, Sjoerd haalde hem rond kwart voor 10 op en een half uur later zat hij in de trein naar Schiphol.
Zijn vlucht vertrok een klein half uur te laat maar hij was toch op dezelfde geplande tijd in Hongarije en de vlucht verliep dus prima, nu is hij vin zijn hotel en vanavond gaan ze met zijn allen eten en wat rond kijken in de stad.
Ik heb de dieren verzorgd, huisje gedaan en veel prijsvragen ingevuld, het is was ook wel nodig geloof ik, ik liep weer eens dik achter.
Verder keek ik wat tv en rommelde gewoon wat, had gehoopt op heerlijk zonnig weer, maar het bleef veel bewolkt en erg fris.
Johannes belde nog even vanaf het vliegveld in Boedapest en later vanuit het hotel, bellen is kostbaar dus heel kort even hallo en kijken hoe alles gaat.
Ik heb een tijdje met mijn maatje Jan zitten tikken op MSN, jammer dat hij zover weg woont, maar ja dat zeggen we elke keer en het is niet anders en op MSN is ook gezellig.
Ik ben vlak voor avond een al gaan douchen, omdat ik niet zeker wist of ik alles alleen zou kunnen, zoals sokken aantrekken bijvoorbeeld en dus vroeg douchen zodat ik mocht het nodig zijn de buurvrouw kan bellen voor hulp, maar dat was niet nodig gelukkig.
Speelde met mijn PSP en Nintendo DS kortom ik heb me prima vermaakt.
Daarna lekker eten gemaakt en gegeten, nog wat tv gekeken en nu ga ik mijn bed opzoeken, het is nog niet zo laat (half 10) maar morgen moet ik vroeg op.

We hebben van het konijnenhok bedrijf een mooie vergoeding toegezegd gekregen die ze op onze rekenign gaan storten, dus opgelost.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Stille zondag

  1. nicole schreef:

    mijn man is ook regelmatig weg voor zijn werk, ik vind het heerlijk als hij er is, maar ook heerlijk als hij weer eens weg is 😆

Geef een reactie