Vannacht gaat eindelijk de zomertijd weer in!

Zaterdag 27 Maart
Vanmorgen werd ik al om half 8 even wakker, Sjoerd parkeerde toen de kruiwagen in onze gang, ik draaide me om en sliep nog verder.
Na de koffie is Johannes begonnen in de tuin en heeft het stuk waar het konijnenhok komt leeggehaald en is nu klaar met voorbereiding.
Ondertussen deed ik mail, prijsvragen en speelde op Faceook mijn spelletje, verzorgde de dieren en deed huisje.
In de middag zijn we naar winkel gegaan en boodschappen doen en jawel toen kwam de zon door, heerlijk.
Johannes heeft het hok nu uit de doos gehaald en de beschadiging zit aan de onderkant gelukkig dus valt niet echt op, we kregen een mail dat het bedrijf het wil oplossen dus dat merken we wel.
Ik ben nog even voor Lianno een kleur/plakwedstrijd formulier gaan inleveren bij de Ah en nam meteen de zak van plastic afval mee, onderweg kwam ik de moeders tegen dus even gekletst en toen weer verder door het zonnetje.
Ik kan dus niet met scootmbiel bij de container en heb de zak afgegeven aan een mevrouw die er wel bij kon, is toch eigenlijk wel irritant dat ik altijd iemand nodig heb voor dat soort onzin, ik kan wel opstaan en stukje lopen, maar kom niet zonder steun de stoeprand op.
Nou ja er zijn altijd wel mensen bij de AH en anders lever ik hem in bij hun servicebalie, we gaan dus lekker door met scheiden van afval, inmiddels ook een plek voor oud papier gemaakt.
Johannes is een heel eind gekomen in de tuin, de kikkers vechten om een plekje in de vijver om hun kikkerdril te leggen en er ligt al een behoorlijke hoeveelheid.
De dotterbloemen komen er ook al aan in de vijver en jawel mensen de lente laat zich nu echt zien, narcissen bloeien en ik geniet van ontwaken van de natuur, heerlijk!
We zijn vroeg gaan douchen en toen lekker gegeten, in de avond lekker relaxen voor de buis en nu ga ik naar boven en bed in.
Niet vergeten dat vannacht de klok een uur vooruit gaat en we dus uurtje korter kunnen slapen, maar voordeel is de dagen zijn langer en dus meer licht, heerlijk zomertijd!

image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Vannacht gaat eindelijk de zomertijd weer in!

  1. San schreef:

    Heerlijk he de lente, ik geniet daar ook zo van!

Geef een reactie