Even op en neer naar Zeist

Dinsdag 30 Maart
Ik stond vroeg op, helaas had Sjoerd afgebeld, maar goed ik begrijp het en dus deed ik zelf maar het een en ander in huisje. Ik verzorgde de dieren en was druk op pc met prijsvragen en speelde de facebook spelletjes, ze zijn erg leuk en verslavend, het zijn online spelletjes en er zijn er heel veel ik zelf beheer nu een café, eiland en een boerderij.
Ik telde de tijd af naar het middaguur, want ik had geen idee of Jeanette nou wel of niet zou komen en precies ze kwam dus gewoon niet en dus ben ik allee in de taxi naar Zeist gegaan.
In Zeist hadden we een afspraak in verband met Lianno, een zogeheten familiegesprek, maar ja Johannes is in Hongarije, Jeanette geen idee wat hoe en waar en dus was alleen ik van de partij.
Ik was mooi op tijd en sprak nog even met een paar mensen, die de groepsleiding zijn van Lianno, ze waren allemaal in hoofdgebouw omdat ze vandaag gaan verhuizen naar een tijdelijk onderkomen, hun huidige onderkomen wordt gesloopt en er komt nieuwbouw.
Het gesprek verliep prima, duurde een uur en was helder en duidelijk voor beide partijen en daarna nog heel even met Lianno gesproken hij kijkt uit naar donderdag want dan is er feestje in hun nieuwe onderkomen en Lianno heeft heel veel zin in de paasdagen.
Lianno vroeg wel meteen of het konijnenhok wel binnen was en of we het dit weekend nog gaan opbouwen, nou ja dus, toen was mijn taxi er dus knuffelkus en op weg naar Lelystad, het was een combinatierit dus we reden via Putten.
Ik was om kwart voor zes weer thuis, eten gemaakt, want ik had nu wel trek, mijn soap gekeken en op teletekst kon ik zien dat Johannes mooi op tijd zou landen.
Johannes belde toen het kon en was om ff 10 uur thuis en hij at zijn avondeten en we hebben veel zitten praten, het zijn maar 2 nachten en dat is ook geen probleem, maar zoals een goed lezer verstaat speelt er hier weer eens van alles en dus bijpraten.
Daarna lekker samen nog ontspannen wat tv gekeken en nu is het al na twaalf uur en dus snel douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Even op en neer naar Zeist

  1. Greetje schreef:

    Fijn dat Johannes er weer is en veel sterkte met alles

  2. San schreef:

    Gelukkig dat Jo weer thuis is. Fijn dat je Lianno nog even kort hebt gezien. Nu aftellen naar morgen!

Geef een reactie