rustige zaterdag

Zaterdag 19 December
Zo vandaag begon de vakantie van Johannes ben die zijn we goed begonnen en hebben lekker tot een uur of 12 op bed gelegen, heerlijk met de katten knuffelen en genieten van het uitzicht buiten, sneeuw sneeuw en nog eens sneeuw.
We zijn rustig de dag begonnen met de dieren verzorgen, prijsvragen en Johannes gaat dit weekend van Windows XP over naar Windows 7 dus hij was dat aan het voorbereiden.
Kachel aan en alle feest lampjes aan en dan si het erg sfeervol hier, lekker warm en wit buiten wat wil een mens nog meer net voor de kerstdagen.
In de middag zijn we even de auto gaan schoonmaken en dat even werd een grote klus alles zat vast de auto stond al een week stil in vorst en sneeuw, na een dik half uur was de auto zover en ik al half bevroren end at terwijl ik al snel in de auto was gaan zitten en Johannes het schoonmaakwerk liet doen.
Op naar de AH de parkeerplaats hier wordt niet gestrooid doodeng echt een complete ijsbaan de rest was wel goed te doen, bij de AH ben ik blijven zitten terwijl Johannes pinde en iets te roken haalde.
Door naar mijn vader gereden om de slee op te halen en meteen even koffie gedronken met ze, in hun boom hangen hele oude ballen, vogels en spullen die ik nog uit mijn jeugd ken echt grappig.
Mijn vader is nog steeds niet in orde eten gaat bijna niet alleen wat vla, yoghurt en dat soort dingen en het meeste houdt hij niet eens binnen, hij valt dus hard af en heeft weinig energie en heeft het snel koud, draagt shirt, overhemd, trui en bodywarmer, zit voor de kachel en heeft zo nu en dan leuke kerst muts op om zijn hoofd warm te krijgen, voordeel is die staat hem wel leuk.
is natuurlijk ook wel logisch zijn lichaam krijgt al lange tijd bijna geen voedingsstoffen binnen voor energie, maar goed zolang de artsen niet kunnen vinden wat er nu is en de Epo & Vitamine B12 injecties niet echt aanslaan zal hij zich voorlopig niet veel beter gaan voelen.
Goed na de koffie hebben we de slee gepakt en kregen we bus lak mee om hem weerbestendig te maken en zijn we weer naar huis gereden.
Lekker gegeten en in de avond voor de tv gezeten en Johannes heeft aan zijn pc gewerkt en inmiddels staat Windows 7 er dus op nu al zijn programma’s nog, hij moest alles wegdoen omdat de overstap van Windows XP naar Windows 7 erg groot was maar het is gelukt.
Ik heb via programma gemist het concert op tv gekeken van Jan Smit en de Dire Straits en erna lekker de dvd van Guus Meeuwis opgezet en tja dan is de avond zo om.


nog 6 dagen voor kerst en nog 5 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen……….

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie