Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw

Zondag 20 December
Vandaag weer rustig de dag begonnen en geslapen tot een uur of 11, lekker weer met alle kanjers op bed.
Ik verzorgde de dieren, deed prijsvragen en werkte aan het forum en dat was veel werk en ik loop nog steeds achter zoals altijd.
In de middag hebben we een film gekeken die ik mensen kan aanraden als je van actie en spanning houdt Eagle Eye uit 2008, zeer goede film mooi en strak verhaal met veel actie dus.
Verder niet veel te melden enkel dat het weer of nog steeds sneeuwt en Nederland compleet ontregelt is door een paamr winterse buien, geen openbaar vervoer, wegen die onbegaanbaar zijn en kortom het is winter.
Net als in de herfst erger me ik aan eht feit dat dingen die er  eeuwen zijn zoals vallende bladeren, sneeuwbuien en vorst toch steeds weer de oorzaak zijn van het ontregelen van het openbare leven, maar goed zal er wel bij horen.
Ik hoop dat de winterse buien donderdag even stoppen dan gaan we Lianno ophalen en zou fijn zijn als dat op een schone weg kan zonder al te veel obstakels.
Buurman  Herris maakt elke keer na een sneeuwbui zijn straat en meteen onze stoep schoon, ik heb hem onze emmer zout gegeven om de hellingbaan te kunnen strooien en wil hem toch even bedanken voor het schoon houden van de straat, het is maar klein stukje voor onze deur maar toch  is het erg vriendelijk dat hij het elke keer even meeneemt.
Ik wil Monique nog even heel veel sterkte wensen voor morgen, wordt een hele moeilijke dag dus Monique je weet waarvoor je het doet en sterkte houdt je pootje stijf en laat je niet gek maken!
In de avond wat tv gekeken en nu douchen en ons bedje in…….
nog 5 dagen voor kerst en nog 4 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen……….

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw

  1. Greetje schreef:

    Inderdaad de sneeuw valt en niets rijdt meer, geen treinen, geen bussen niets alles is ontregeld, zelfs ik kwam niet weg met mijn auto, ik stond helemaal vast, ik vind sneeuw fantastisch, maar als je vast komt te zitten is het wel even minder leuk, ik wens jullie een fijne dag verder, lekker zeg dat Johannes vakantie heeft tot het nieuwe jaar, dus veel plezier saampjes met de beestenboel.. en doe voorzichtig als jullie naar buiten gaan

Geef een reactie