Krijg de slee uit onze jeugd kado van mijn vader

Vrijdag 18 December
Johannes werkte ook vandaag thuis, officieel de laatste dag en dan pas weer volgend jaar, klinkt cool toch?
Nou ja we weten dat hij nog wel een en ander zal moeten doen in die dagen maar dat komt wel goed, dinsdag afscheid van bepaalde ollega’s gaan ze ergens karten en lekker uit eten en dan moeten er nog dingen afgemaakt worden voor einde jaar 209.
Sjoerd kwam en maakte ons huisje heerlijk schoon en dan komt hij nog 2 keer dit jaar, je merkt nu echt dat einde er echt al bijna is.
Ik kreeg een boel kerst kaartjes en daar ben ik erg blij mee, een deur is al bijna vol.
Jeanette kwam nog even langs had wat informatie nodig ivm met reis naar Zeist morgen en het winterweer en jawel hoor ook hier rijden de treinen beperkt ivm winterweer, alsof we in Nederland nooit sneeuw hebben maar goed is niet anders.
Ik heb de dieren verzorgd, lekker met prijsvragen bezig geweest en gewoon wat tv gekeken en onze stoep weer bijgewerkt, gisteren had ik al sneeuw geruimd & gestrooid maar er viel nog meer en dat is nu ook weg, de buren deden ook veel dus nu hebben we tot de parkeerplaats schone straat en tot aan het parkje das wel prettig.
Mijn vader belde en had leuke mededeling hij heeft namelijk onze slee nog, jawel een slee kvan ruim 35 jaar oud waar mijn zus, broertje en ik op speelde e soms naar school werden gebracht.
Hij belde dus om te vragen of ik de slee wilde hebben omdat er nu zoveel sneeuw is en men toch een witte kerst voorspelt en Lianno si bij ons en dus gaan we de slee met alle plezier ophalen.
Mijn vader heeft ook nog lak dus we kunnen hem ook weer helemaal mooi en als nieuw maken, echt leuk Pa bedankt!
Als Lianno er op speelt zal ik zeker wat leuke foto’s naar je mailen zodat je mee kunt genieten.
En zo ziet hij er ongeveer uit alleen dan al uit de jaren 80 ….echt leuk onze eigen jeugd slee

Toen samen lekker erwtensoep gegeten en tv gekken en we gaan op tijd douchen en bedje in, Johannes is net als ik nu erg moe en heeft la de hele dag hoofdpijn, hopelijk komt dit door de sneeuw die gaat vallen en voelt hij zich morgen weer helemaal de oude.
nog 7 dagen voor kerst en nog 6 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen…………


Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie