Gewoon een dagje uit mij leven

Donderdag 10 December
Vanmorgen op tijd op Johannes bleef weer lekker thuis werken en dat is fijn vind ik en voor hem beter dan kan hij meer doen.
Ik deed de dieren, rommelde in huisje en uiteraard veel tijd aan prijsvragen besteed.
Telefonisch zitten kletsen met Natasja, Twnil en dat is altijd erg gezellig.
Ik ben erg blij met mijn nieuwe windows heerlijk snel is de pc nu en geen foutmeldingen meer, ben ondertussen begonnen aan nieuwe site voor Lianno, maar zal nog wel even duren voor die af is gewoon tijdgebrek ik heb teveel te doen en wil alles ook graag doen.
Ik ben weer bezig geweest met ministeck en dat vind ik nog steeds erg leuk, de buurman bracht een boek wat ik mag lenen om te lezen, de nieuwe van Dan Brown Het verloren symbool en ik ben er meteen in begonnen.
Teven heb ik de baby maanvissen gevangen en even later naar de winkel gebracht vervolgens de bak schoon gemaakt en naar boven gebracht.
We zijn meteen naar de AH geweest voor wat boodschappen en het was nu gelukkig minder druk , thuis gekomen wat gegeten.
Johannes heeft een backup gemaakt van zijn pc om window 7 erop te zetten, maar omdat wil niet omdat hij nog Windows XP heeft en dus eerst naar Windows Vista zal moeten overgaan.
De grote bak 120 liter van Maanvissen is zo goed als leeg nu alleen nog schoonmaken maar dat komt morgen wel weer genoeg gedaan vandaag tijd voor een heerlijk nachtje slapen.
nog 15 dagen voor kerst en nog 14 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen…………

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie