Mooie Pink Ribbon Hanger gewonnen

Vrijdag 11 December
Vanmorgen iets te laat wakker, we werden wakker doordat Sjoerd naar binnen kwam, kan gebeuren meteen opgestaan en eerst samen aan de koffie en daarna maakte Sjoerd lekker ons huisje schoon.
Johannes en Sjoerd hebben samen de bak waar de volwassen maanvissen in zaten naar boven gebracht in de opslag en toen samen de Waaierteengekko’s op het kastje van dat aquarium gezet, het staat erg leuk en ik heb nu weer lege plek op bureau, maar dat moest want de thermostaat van de kachel sloeg op hol door de warmte van het terrarium.
Ik heb toen meteen mijn bureau grondig opgeruimd en schoongemaakt heer lijk netjes en fris alles weer.
We ontdekten wed at de volwassen maanvis man is overleden, helaas nu zullen we dus echt geen jongen meer krijgen, maanvis vrouwtjes zijn heel precies met wie wel en wie niet.
Ik verzorgde de rest van de dieren en de vissen blij want ze kregen artemia en tubifex en dat vinden ze heerlijk, beter dan vlokken.
Uiteraard tijd besteed aan prijsvragen en het forum.
De post kwam mooi op tijd en dat is gunstig want nu kon ik kerst kaarten gaan schrijven, stickers plakken, postzegels erop en op naar de brievenbus en rond brengen in de buur, het zijn er weer erg veel dit jaar maar dat is leuk want ik krijg er ook altijd erg veel en ik vind dat zo sfeervol overal hangen dan de kerst kaarten.
In de middag weer op de pc bezig geweest, met de Nintendo DS en zitten lezen in het boek van Dan Brown, ook ben ik even naar de buren geweest, gezellig wat gedronken en zitten kletsen was al weer lang geleden.
De inbox van mijn mail liet me weten dat ik weer een mooie prijs heb gewonnen een zilveren glas bedel van pink ribbon

Ook won ik via UPC Disney Channel een Jongens lees pakket: Donald Duck, Donald Duck Extra, De wereld van Cars, DuckOut erg leuk pakket.
Lekker een wok schotel klaargemaakt en vervolgens gegeten, nog wat tv gekeken en nu is het bedtijd voor ons.
nog 14 dagen voor kerst en nog 13 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen…………

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie