Windows 7 Ultimate NL

Woensdag 9 December
Vanmorgen vroeg op en vrijwel meteen door naar de tandarts, ik had een goede bui wan tik heb zelf besloten geen verdoving te willen en de behandeling verliep snel en goed, pijn viel mee en nu trots op mezelf.
Johannes kreeg ook geen verdoving had 2 kleine gaatjes in voortand en hield het ook uit end us zijn we nu beide klaar voor dit jaar en hoeven we pas terug in mei 2010.
Eenmaal thuis eerst aan de koffie, Johannes ging meteen aan het werk thuis en bleef thuis werken vandaag.
Ik deed de dieren, maakte een aquarium schoon en leeg en knapte de bak van Cicliden op met nieuwe planten, rommelde verder wat in huis.
In de middag kregen we nieuwe voordeur en tuin schuurdeur, lekker heel de tijd de deur open kachel uit en dan wordt het snel fris kan ik je melden brrr.
Het zijn wel erg mooie deuren moet ik zeggen en nu kunnen we er voorlopig weer tegenaan.
Verder met Nintendo DS gespeeld em uiteraard tijd aan prijsvragen besteed, zijn er veel emt alle dagelijkse advetnskalenders maar god zo blijf je bezig.
Ik ben toen begonnen met uitgebreide backup te maken van mijn pc want het is zover …tijd om Windows 7 Ultimate NL op mijn pc te zetten, een upgrade was mogelijk en het was met kleine 3 uur gedaan.
Moest wel even een nieuw mail programma installeren, maar alle instellingen had die nog wel bewaard en ongelofelijk mijn pc is weer snel en het ziet er beter uit.
Al mijn programma’s doe het gewoon nog en ik geloof dat het frustratie tijdperk van Windows Vista over is, eindelijk.
In de avond lekker bezig geweest met de nieuwe software en veel nieuwe dingen zijn er niet alleen de mail die is nu veel mooier en uitgebreider Windows Live Mail is stukken beter dan Windows Mail.
Dit was dus een goede zet en ik ben er erg blij mee en kan nu weer lekker aan de gang met hoge snelheid.
Won nog twee leuke prijzen een Ici Paris waardebon van 25 euro en een Pink Ribon glas bedeltje.
Uiteraard even eten gekookt Burito’s stonden er op het menu en waren erg lekker en in de avond verder gerommeld met pc, wat tv gekeken en nu ga ik lekker slapen ben erg moe.
nog 16 dagen voor kerst en nog 15 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen…………Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie