Dag lieve Peppie (Gerbil)

Onze gerbils Peppie (effe bruin) & Kokkie (met streep op koppie) kreeg ik in juni 2017 aangeboden uit de opvang, iemand had ze besteld bij hun webshop maar kwam ze niet halen, ik had toen geen plek maar in juli overleed de laatste en heb ik ze gebeld en hadden ze nog steeds geen nieuw huisje en nam ik ze in huis, zie hier het blog er over .

Na opstaan loop ik altijd even langs de dieren, ook vanmorgen de gerbils Peppie (effe bruin) & Kokkie (met streep op koppie) zijn al oud en helaas is Peppie vannacht overleden. Peppie is de onderste op de foto. Hij is bijna 4 jaar geworden dat is weer mooie leeftijd.

We zagen het al aan komen, maar blijft toch weer even slikken, maar het is goed hij had erg mooi leven na zijn begin in de opvang.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie